Eerste FIFA-NKVV toernooi een feit

NKVV, een voetbalvereniging die niet stil staat, mee gaat in haar tijd en uitdaging zoekt in haar aanbod. Die uitdaging is dit keer gezocht in een FIFA toernooi. Mark Kruithof en Mike Deuten hadden gezamenlijk een leuk aanbod bedacht en uitgewerkt. Een hele avond FIFA spelen in de vorm van competitie met een hapje en een drankje.

(door Mark Kruithof)

Al snel waren daar de eerste aanmeldingen. Op 3 november 2018 startte het eerste NKVV – FIFA toernooi met 12 deelnemers. Er hing een gezellige sfeer in de kantine. Er waren twee poules van 6 deelnemers gemaakt. De nummers 1 en 2 uit beide poules gingen rechtstreeks door naar de halve finale. Dit waren Mitchel van Triest, Damian Pol, Milan Pol en Robin Veldhuis. Ze streden allen voor die plek in de finale. De andere 8 overgebleven deelnemers moedigden de heren aan. Robin nam het op tegen Milan en Damian tegen Mitchel.

FIFA mag dan gezien worden als een computerspelletje, maar de spanning in de halve finale was er niet minder om. Helaas konden Robin en Mitchel de strijd niet winnen en hebben zij nog een wedstrijd tegen elkaar gespeeld om de derde plaats vast te kunnen stellen. Robin Veldhuis mocht de derde plaats op zijn naam zetten.

De halve finale was een super spannende wedstrijd tussen de neefjes Milan en Damian. Beide heren wilden niet alleen de eerste plaats behalen van het eerste FIFA toernooi, maar wilde natuurlijk ook de familiestrijd winnen.
Na ongeveer 12 minuten strijden, werd dan de winnaar bekend. Wie mag zich de Eerste Winnaar FIFA-NKVV toernooi 2018 noemen het komende jaar. Deze eer ging naar Damian Pol. Al voelde het als verliezen voor Milan Pol, hij was toch tevreden met een tweede plaats.

Het eerste NKVV FIFA toernooi is een feit. Het was een gezellige avond, die volgens de deelnemers en de organisatie zeker voor herhaling vatbaar is. Iedereen bedankt voor de deelname, inzet en aanwezigheid.

Tot volgend jaar namens Mark Kruithof en Mike Deuten.

[ngg src=”galleries” ids=”120″ display=”basic_slideshow”]

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.