Feest bij NKVV…

Het 70-jarig jubileum, welke NKVV mag beleven, wordt gestart op vrijdag 11 mei 2018. Op deze avond zal eerst de 7×7 heren competitieronde worden afgewerkt op het sportpark van Dalerpeel waarna aansluitend de feestavond kan beginnen. Deze avond zijn alle sponsoren, (oud)bestuursleden en (oud)leden van harte welkom in de kantine van NKVV.

De wereldberoemd in Overijssel en Drenthe zijnde muziekgoeroe, DJ Kevin zal ons muzikaal ondersteunen. Hij heeft reeds bewezen dat hij de Dalerpeelers kan vermaken met zijn roadshow.
Ook zal een voormalig eredivisie trainer zijn opwachting maken. Deze persoon trainde niet alleen in Nederland maar was ook over de grens een bekend persoon als hoofdtrainer. Hij vertelt over zijn ervaringen die hij meemaakte. Verhalen met diepte, emotie maar vooral met plezier in het voetbalspelletje!

Zaterdagavond 12 mei is het feest voor iedereen die betrokken is bij NKVV. Marcel Kroes zal met totaal entertainment van A tot Z de avond compleet vullen met alles wat maar feestelijk is. Deze avond begint om 20:00 uur.

Met elkaar gaan we er een compleet feest van maken. Want eerlijk is eerlijk, zeventig jaar NKVV, daar mogen we best wel trots op zijn.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.