Geslaagd NKVV FIFA-toernooi 2019

Zaterdag 23 november 2019, werd alweer het 2e NKVV FIFA toernooi gehouden. Vorig jaar was de eerste editie. Een leuk en gezellig toernooi dat de deelnemers graag zagen terug keren. Zogezegd zo gedaan. Er deden dit jaar 14 deelnemers mee die allen de titel van de winnaar van vorig jaar, Damian Pol, wilden overnemen. De titelverdediger deed ook dit jaar weer mee. Onder het genot van warme en koude hapjes en een lekker drankje kon het 2e FIFA-toernooi beginnen.

Bij binnenkomst werd er een nummer getrokken, dit nummer correspondeerde aan de naam van een internationale voetbalclub, waar deze avond mee werd gespeeld. Alle deelnemers werden in 2 poules van 7 verdeeld. De halve finale werd gespeeld door de nummer 1 uit poule A tegen de nummer 2 van Poule B. En de nummer 2 van Poule A tegen de nummer 1 van poule B.

Tussen de wedstrijden door moest er veel gewacht worden, wachten duurt lang dachten de deelnemers en kun je het beste invullen met aanmoedigen en met een potje kaarten.
Na vele potjes te hebben gespeeld en waar het enthousiasme zich soms uitte in frustratie, waren de vier halvefinalisten bekend; Robin Veldhuis en Milan Pol uit poule A en Pascal Luiken en Jessie Katerberg uit poule B.

Het was voor alle vier de heren spannend tot de laatste minuut. Iedereen voelde de spanning en juichte alle halve finalisten toe. Het waren Milan Pol en Pascal Luiken die hadden gewonnen en de strijd verder mochten voortzetten in de finale.

Voordat de finale gespeeld kon worden, moesten eerst Robin en Jessie tegen elkaar strijden voor de 3e plaats. Jessie heeft deze op zijn naam kunnen zetten.

De finale werd uiteindelijk gewonnen door Pascal Luiken. Gefeliciteerd met deze mooie overwinning. En we zien Pascal en natuurlijk alle andere deelnemers graag volgend jaar weer terug.

Een toernooi kan natuurlijk niet zonder poedelprijs deze was dit jaar dik verdient door Mark Kruithof.

We kunnen terugkijken op een zeer gezellige en geslaagde avond en hopen hem volgend jaar weer te organiseren. Voor deze editie bedanken we Mike Deuten voor de organisatie.

(Foto`s en tekst: F. Kruithof)

[ngg src=”galleries” ids=”2″ display=”basic_slideshow”]