Het stormt bij NKVV

Vrijdagavond 15 en zaterdag 16 september kan er weer volop gevoetbald worden. Na een stormachtige week waren de velden grotendeels onbespeelbaar geworden. De vele bomen rondom de velden waren nog niet allemaal ingesteld op de eerste herfststorm welke Nederland de afgelopen week trof.

Enorm veel takken en bladeren lagen her en der verspreid op het sportpark en met name op de speelvelden. Dankzij de inzet van de twee voetballiefhebbers Jan Winkel en Herman Dunnewind is alles weer opgeruimd.

De onmisbare vrijwilligers van NKVV zijn afgelopen donderdag de hele dag bezig geweest om het hoofdveld en veld twee te ontdoen van al het stormgeweld. Hier zijn geen machines voor dus het ouderwetse handwerk moest er aan te pas komen.

Het mag hardop gezegd worden dat deze twee mannen veel werk hebben verzet. De inzet van deze twee heren wordt binnen de club enorm gewaardeerd.

Maar zou het niet nog mooier zijn dat er hulp bijkomt om deze mannen te ondersteunen? Vind je het leuk om te klussen, hou je van buiten zijn en heb je af en toe wat tijd over, dan ben je van harte welkom in het klussenteam van NKVV. Voor meer informatie, neem contact op met Riekus Kroesen.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.