Jubilaris en afscheid bij NKVV

Tijdens de jaarvergadering van dinsdag 18 september 2018, zijn enkele leden gehuldigd en bedankt voor hun inzet. In aanzicht van de aanwezige leden werden de heren naar voren gehaald en toegesproken door de voorzitter van NKVV, Bennie Pol. 

Als eerste was Patrick Vos aan de beurt. Hij bleek al meer dan 25 jaar lid te zijn van voetbalvereniging NKVV en werd daarom namens de aanwezigen gehuldigd door de voorzitter. 

Harry Alting is al bestuurslid van NKVV gestopt en werd derhalve ook bedankt voor zijn inzet. Wel blijft hij als bestuurslid van de jeugdafdeling, de contactpersoon tussen beide besturen.  

Tot slot was het Riekus Kroesen die afscheid nam van het hoofdbestuur. Hij was vele jaren de drijvende kracht achter veel ongeziene arbeid binnen de vereniging. Alle taken die het bestuurslid zijn met zich mee bracht, heeft hij wel uitgevoerd. Ook hij werd namens de leden en het huidige bestuur bedankt voor zijn inzet.

Helaas was Sjaak Hilbink deze avond niet aanwezig. Hij is door het bestuur voorgedragen als Lid van Verdienste. Sjaak is momenteel nog actief als gastheer tijdens de thuiswedstrijden van NKVV 1, maar heeft daarnaast veel voor NKVV gedaan. Zo was hij jaren spelend lid, jeugdleider, jeugdtrainer en is hij nog uiterst actief binnen de reclame borden commissie en het veteranen toernooi. Een voorstel waar alle aanwezigen middels een luid applaus aangaven dit positief te ondersteunen. Sjaak zal tijdens de eerste thuiswedstrijd van NKVV 1 worden gehuldigd.

Namens alle leden bedanken wij de heren voor hun inzet en activiteiten richting NKVV.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”15″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.