Lijnentrekker gezocht (m/v)

Om onze alom gerespecteerde lijnentrekker Koop Entjes te kunnen vervangen, is een uitdaging van de eerste categorie. Toch is NKVV naarstig op zoek naar een vervanger.

Koop heeft namelijk te kennen gegeven zijn taak in het nieuwe seizoen graag over te willen dragen aan een opvolger. NKVV bedankt hem dan ook voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging!

Wie zet de lijnen uit?

Op de velden 1 en 2 kan alleen gespeeld worden als alle omstandigheden van het veld goed zijn. Wat heb je aan een voetbalveld zonder goed zichtbare lijnen. Dat levert een hoop onduidelijkheid op: is de bal uit geweest, was de overtreding nu wel of niet binnen de 16 meter etc.

Kortom, duidelijke lijnen kunnen helpen om tot juiste beslissingen te komen. Daar ligt dus een heel belangrijke taak voor de lijnentrekker.

Wat doet de lijnentrekker?

Op de speelvelden worden met een kalkmachine kalklijnen getrokken, zodat deze er op de speeldagen keurig zichtbaar bij liggen.

Het lijnen trekken gebeurt meestal – en bij voorkeur – op vrijdag, zodat we zeker weten dat de velden op zaterdag er strak gelijnd uit zien. Indien nodig, ook bij doordeweekse wedstrijd. De tijd bepaalt u zelf.

Wellicht kalken in teamverband? Om de week een lijntje uitgooien? In overleg is dit zeker mogelijk.

Wat hebben we te bieden?

1. Voldoende beweging.

2. Zelfvertrouwen! U mag zelf de lijnen uitzetten.

3. Zelfstandig werken! Naar eigen inzicht wekelijks -bij voorkeur op vrijdag- de lijnen verzorgen.

4. Vakantiedagen! Ruim twee maanden per jaar, mede iom de KNVB.

5. Gratis toegang tot én deelname aan de jaarlijkse vrijwilligersavond van NKVV.

Interesse?

Mocht je (m/v) interesse hebben of wil je meer informatie, leg dan een lijntje met Riekus Kroesen of Bennie Pol.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.