Maatregelen Sportpark NKVV

Het kabinet heeft onlangs bekend gemaakt extra maatregelen te treffen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Gelukkig kunnen de wedstrijden vooralsnog gewoon doorgaan.
Tegelijkertijd moeten wij er samen alles aan doen om het coronavirus te overwinnen. De maatregelen hebben ook invloed op het voetbal. Wat betekent dit voor het sportpark van NKVV?

Maatregelen algemeen:

Vanaf dinsdag 29 september 2020 18.00 uur gelden voor een periode van drie weken de volgende richtlijnen:

Bij het betreden van ons sportpark, wordt iedereen vanaf 13 jaar verzocht om de gastenlijst te tekenen. Vul hier je naam, woonplaats en functie in. (leider, trainer, chauffeur)

Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen.

Onze kantine is tot nader bericht gesloten tijdens trainingen en wedstrijden.

De kleedkamers zijn wel geopend tijdens trainingen en wedstrijden.

De kleedkamer indeling staat vermeld bij binnenkomst. Houd je aan die indeling.

In de rust van de wedstrijden wordt wel thee/ranja geserveerd in de kleedkamer.

Extra uitleg voor het jeugdvoetbal:

Thuiswedstrijden:
Ouders die hun kinderen (alle leeftijden) naar thuiswedstrijden en trainingen brengen mogen het sportpark niet betreden. Ze vallen niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

Kinderen kunnen worden afgezet op het sportpark, waarna ze worden opgevangen door de leider/trainer.
Gelijk na afloop van de wedstrijden en trainingen moeten de kinderen het sportpark weer verlaten. Zorg als ouder/chauffeur dat je op tijd weer op de parkeerplaats staat.

Uitwedstrijden:
Bij uitwedstrijden van jeugdspelers (t/m 19 jaar) vallen de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
Bij uitwedstrijden vallen de BENODIGDE chauffeurs onder begeleiding en mogen ze blijven kijken. Dit betekent wel dat er zo min mogelijk auto’s meegaan naar uitwedstrijden. Goed onderling overleggen via de groeps-app wie er allemaal rijden.

Gelijk na afloop van de wedstrijden en trainingen moeten de kinderen het sportpark weer verlaten.

De basisregel is en blijft als volgt:
Heb je milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? En/of heb je plotseling verlies van reuk of smaak? Laat je testen en blijf thuis tot de uitslag bekend is.

Voor meer informatie over alle corona maatregelen, bezoek de site:
www.knvb.nl/themas/coronavirus

Heb je vragen en/of tips, meld je dan bij een van de bestuursleden van NKVV.

Met sportieve groet, Bestuur NKVV