NKVV 1 – KSC 1, aanvang 17:30 uur…

Zaterdag 22 augustus worden de laatste wedstrijden van de Sportboxx Regio Cup gespeeld. NKVV mag zaterdagavond strijden om de 5e plaats tegen KSC. Deze vereniging komt uit in de 4e klasse zondag. KSC staat voor Kiel Schoonoord Combinatie. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Mika Assen en zal starten om 17:30 uur.

Maatregelen…

Direct nadat u het sportpark hebt betreden, vragen wij u om uw handen te desinfecteren en onderling de 1,5 meter afstand te houden. Ook wordt u gevraagd om bij binnenkomst uw gegevens te noteren op een speciale verzamellijst welke bij de ingang zal liggen. Dit in het kader van de corona maatregelen welke zijn voorgesteld door de KNVB.

Verkoop lootjes…

Om de vereniging een kleine financiële boost te geven, verkopen wij voor aanvang van de wedstrijd lootjes. Cash only! Middels deze loterij hopen wij de clubkas een opsteker kunnen geven. Een overzicht van de winnende lotnummers is in de rust te vinden op het publicatiebord in de hal van de kantine.

Warming-up…

NKVV 1 heeft onlangs nieuwe warming-up shirts mogen ontvangen. Sponsor ADECK Administratie & Advies uit De Krim heeft de selectie middels deze shirts een nieuwe en verfrissende voorbereiding van de wedstrijden toebedacht. Voor aanvang van de wedstrijd, zo rond 16:45 uur, zullen de shirt officieel worden gepresenteerd.
Namens het bestuur willen wij iedereen van harte uitnodigingen om zaterdagavond de wedstrijd te komen bekijken. Ook na afloop zal de kantine uiteraard geopend zijn en hopen wij u te vermaken met een drankje en toepasselijke muziek, ongeacht de uitslag.

Namens het bestuur van NKVV, van harte welkom!