NKVV/Germanicus/CSVC 1 speelt bekerfinale op 2 juni

Zaterdag 2 juni vertrekken de dames van het NKVV/Germanicus/CSVC 1 team richting Friesland. Uiteraard om wat cultuur op te snuiven, maar hoofdzakelijk om een beker op te halen. De finalebeker wel te verstaan.

Werden de vrouwen van de samenwerkende verenigingen vorige week al kampioen in de 4e klasse H, de zege-rit gaat voort. Al zal het geen makkie worden. Heerenveense Boys vrouwen 2 werd ongeslagen kampioen in de 4e klasse E met een doelgemiddelde van plus 114. Er zit dus scorend vermogen in de Friese dames.

De plus 99 van de dames uit Drenthe doen daar gelukkig niets aan af, dus zijn ze gewaarschuwd in Heerenveen.

Toevalligheidje is wel dat de wedstrijd op een Fries sportpark wordt gespeeld, namelijk in Joure. Dat de KNVB hiervoor een scheidsrechter van de Friese COVC heeft aangesteld, is waarschijnlijk puur toeval. Toeval waar bijvoorbeeld NKVV nog steeds nachtmerries van heeft.

Om de dames te steunen wordt er een bus ingezet waar ook supporters gebruik van kunnen maken. Deze vertrekt om 14:00 vanaf CSVC in Coevorden. De wedstrijd zelf begint om 16:45 uur.

Liefhebbers die dit feestje live willen meemaken kunnen zich aanmelden, er zijn nog enkele plekken vrij. Kosten € 5,00 per persoon. Opgave via John Hamminga, telefoon 06-28646784.

Namens NKVV wensen wij de dames en begeleiding veel succes in deze bekerfinale.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten