NKVV representatief in kledinglijn

De selectie van NKVV is tijdens de Nieuwjaarsreceptie 2020 voorzien van nieuwe trainingspakken. Hoofdsponsor ORN, Ondernemers Rond NKVV, hebben deze aangeboden aan de groep spelers. Naast de trainingspakken heeft dezelfde groep een presentatiejasje inclusief polo ontvangen. De jasjes werden aangeboden namens het bestuur en de polo`s zijn de opbrengst van zelfredzaamheid.

Onlangs mocht een deel van de selectie een feestavond verzorgen bij een buurtclub. Als dank hiervoor ontving men een bedrag wat naar wens van de selectie is omgezet in presentatie polo`s.

Daarnaast zijn ook de kantine vrijwilligers voorzien van een dergelijke polo. Alle vrijwilligers zijn vanaf nu te herkennen aan hun kleding, voorzien van het logo van de sponsor in deze. Bouw- & Klusservice van der Veen uit Dalerpeel heeft deze aangeboden. Ook het bestuur loopt straks in soortgelijke kleding, maar dan tegenoverstellend in kleurlijn t.ov. de barvrijwilligers.

Tot slot mocht het NKVV 45+ team een compleet nieuw speeltenue ontvangen uit handen van sponsor Tegelzetbedrijf Dalerpeel.

Een en ander werd tijdens deze Nieuwjaarsreceptie gepresenteerd en met dank ontvangen!