NKVV stelt nieuwe trainer voor

Met ingang van het seizoen 2019-2020 start de selectie van NKVV uit Dalerpeel met een nieuwe hoofdtrainer. Vanaf dat jaargang zal de groep worden getraind en begeleid door de 48-jarige Mark Eppinga.

De geboren Amsterdammer woont al jaren in Elim en is werkzaam als Salarisadministrateur bij Keolis Nederland te Deventer.
Momenteel is Eppinga assistent trainer bij de eerste selectie van sc Elim. Daarnaast is hij al vanaf 2012 jeugdtrainer bij diverse jeugdteams binnen sc Elim. Het huidige seizoen heeft hij de leiding over het JO17 team.

Naast het leiden van de trainingen, is hij uiterst actief binnen diverse besturen. Niet alleen het voetbal heeft zijn aandacht, maar ook bij diverse andere verenigingen en bedrijven is hij als bestuurslid energiek geweest.
Het voetballen neemt veel tijd is beslag, maar toch vind Eppinga de ruimte om zijn andere passie, het hardlopen, te onderhouden. Tevens mag hij graag de klusmaterialen ter hand nemen wat hem een actief en bezig iemand maakt.

NKVV heeft de verwachting uitgesproken dat in de persoon van Mark Eppinga een doortastende en fanatieke trainer voor de groep zal staan. Met een zeer jonge selectie mag NKVV 1 volgend seizoen zeker meedraaien in de 5e klasse zaterdag. In het bezit van het UEFA C, TC 3 diploma is het aan Eppinga de taak om NKVV 1 naar een hoger niveau te brengen.

Met sportieve groet, Bestuur NKVV


Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.