Oudejaarskaarten NKVV succesvol

Namens NKVV wensen wij al onze leden, supporters, sponsoren en donateurs het allerbeste voor het komende jaar. Op naar een gezond en sportief 2020.

Een terugblik op het vorige jaar, het lijkt wel eergisteren, bracht ons 31 december 2019 het traditionele oudejaarskaarten. In het gemis van een van de meest bekende organisatoren en kaartliefhebbers, ons aller Sjakie Hilbink, kon het toernooi van start. In totaal 27 liefhebbers hadden zich aangemeld, wat betekende dat er drie zogenoemde stilzitters werden uitgeloot.

In een gezellig verlichte kantine werden al gauw de eerste punten genoteerd en drankjes geserveerd. Tussentijds werden er hapjes uitgedeeld, mede aangeboden door Slagerij Hellinga uit Coevorden, en konden de kaartliefhebbers genieten van een sfeervol achtergrond muziekje.

Na vier ronden kaarten vulde de kantine zich ondertussen ook nog met enkele supporters. Ook een sportieve traditie om gezamenlijk het jaar uit te proosten.

Na het tellen van alle punten bleek er een serieus hoog gemiddelde gehaald te zijn, en namens de organisatie mochten Jan Vos en Bennie Pol de prijzen uitreiken.

Het volume van de muziek werd iets opgeschroefd en men creëerde gezamenlijk een gezellige afterparty.

Zo bracht ook deze kaarttraditie een sportief en gezellig eind aan het jaar 2019. Op naar 2020…

(meer foto`s op FB NKVV)

[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”basic_slideshow”]