Samenloop voor Hoop, team Sjaak

Zaterdag 25 mei 2019 start in Ommen een SamenLoop voor Hoop. De actieloop start om 14:00 uur en duurt precies vierentwintig uur en zal derhalve eindigen op zondag 26 mei om 14:00 uur.

SamenLoop voor Sjaak Hilbink…

Vanuit Nieuwe Krim is de actie opgezet voor de 56-jarige Sjaak Hilbink. Sjaak is een fervent voetballiefhebber én clubman van NKVV uit Dalerpeel. In een verslag legt dochter Iris uit waarom zij meedoen aan deze Samenloop voor Hoop.

“Wij lopen in het bijzonder voor mijn man/(schoon)vader, opa, broer, oom en vriend Sjaak Hilbink. In 2013 heeft Sjaak te horen gekregen dat hij nierkanker had. De nier was verwijderd, maar al snel werd duidelijk dat hij helaas uitzaaiingen had. Na beroerde jaren kwam Sjaak in 2015 in aanmerking voor Immuno therapie. Dankzij deze medicatie heeft Sjaak nog 3,5 jaar in betere conditie verder kunnen genieten.

Eind 2018 is er helaas een mindere uitslag gekomen, waardoor Sjaak in een enorm dalende spiraal is gekomen. Hij is sinds kort weer aan de Immuno therapie in de hoop dat deze weer net zo positief aan gaat slaan als de vorige keer.

Wij als team Sjaak willen mee doen aan Samenloop voor Hoop om zo een steentje bij te dragen aan het kankerfonds, zodat er mogelijkheden blijven voor onderzoeken maar kanker en geneesmiddelen te mogen ontdekken! Helpen jullie ook mee?”

Wat is de SamenLoop voor Hoop?

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Doneren kan via de site van SamenLoop voor Hoop:

https://acties.samenloopvoorhoop.nl/teamsjaak


Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.