Sportpark NKVV voorzien van nieuwe geluidsinstallatie

Donderdag 3 mei 2018 is het sportpark van NKVV voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie. Daarmee gaat een stukje nostalgie verloren, maar komt er een hypermodern stukje muziek voor terug.

Op het dak van de kantine en kleedkamers zijn nieuwe speakers geplaatst. Ook in de kantine zijn de speakers vervangen. Daarnaast is de apparatuur vervangen door een vernieuwd stukje techniek.
De omroep installatie is zodoende tijdig te gebruiken voor de komende jubileum feesten. NKvvProtos viert donderdag 10 mei het 15 jarig bestaan. NKVV mag 11 en 12 mei de vlag in top hangen. De vereniging bestaat dan maar liefst 70 jaar.

De complete installatie is mede mogelijk gemaakt door de reclameborden commissie. Het feit dat rondom het hoofdveld zoveel reclameborden hangen, is het werk van deze groep. Er zit muziek in de vereniging, mede dank zij de vele vrijwilligers.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”8″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.