Steun NKVV via Rabo ClubSupport

Steun NKVV via Rabo Clubsupport

Vanaf 5 oktober 2020 is ook N.K.V.V. ingeschreven als partner van de Rabo ClubSupport.
Vanaf die datum kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op N.K.V.V.

Op die manier steun je je eigen vereniging met financiële ondersteuning, mogelijk gemaakt door je eigen Rabobank. 

De stemperiode eindigt op 25 oktober 2020. Daarna is stemmen niet meer mogelijk.  

In November is de finale en zijn de uitreikingen namens de Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Namens N.K.V.V. bedankt voor je ondersteuning!

Over Voetbalvereniging N.K.V.V.

NKVV is een zaterdag voetbalvereniging uit het Drentse Dalerpeel. De vereniging is opgericht op 12 mei 1948. Het is een dorpsclub waar veel gebeurd en het bezit een sportpark waar meer kan dan alleen voetbal. De vereniging heeft de rijkdom van een grote groep vrijwilligers die samen de handen uit de mouwen steken en op die manier de club laten voortbestaan. Een kleine vereniging waar saamhorigheid en kameraadschap een basis vormt voor een voetbalclub die al meer dan zeventig jaar bestaat.

Ons Doel…

Er is veel gedaan op het gebied van duurzaamheid de laatste 2 jaar . Er zijn zonnepanelen gemonteerd, velden voorzien van led verlichting, het trainingsveld is deels omgezet als feestterrein, en het dorp heeft een Outdoor Fitness Park.
De afwerking (omheining, vangnetten, veilige dug-outs, mindervaliden toilet ,voormalig trainingsveld ombouwen tot thuisbasis voor jeugd t/m JO 12) heeft helaas financiële steun nodig .De vereniging hoopt op een sportief gebaar vanuit de Rabobank leden.

Breng je stem voor N.K.V.V. uit via:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/