Tim Kroesen winnaar darttoernooi

Een nieuwe winnaar kon zaterdag 23 februari 2019 worden toegevoegd op de wisseltrofee. Tim Kroesen was de kampioen na een enerverende strijd in de finaleronde.

De opkomst was opnieuw groots tijdens het jaarlijkse darttoernooi, georganiseerd door voetbalvereniging NKVV. Dat het meedoen normaliter belangrijker is dan winnen, ging tijdens dit onderlinge treffen niet op. In een sportieve strijd met darts, drankjes en bitterballen was het wederom een gezellige avond. Tijdens de finaleronde mochten de favorieten hun rol waarmaken. Uiteindelijk was het dus Tim Kroesen die de strijd won en zodoende de beker in ontvangst mocht nemen. Daarnaast kon hij op de wisseltrofee zijn naam laten graveren.

Als tweede eindigde Jordan van Triest. Nummer drie werd uiteindelijk Arnold Muis. De zogenoemde poedelprijs ging naar veteraan Trenco Kroesen. Hij had in de voorronde een prachtige score van maar liefst 174. Desondanks ging hij niet door naar de finale. Tijdens die finale was het Patrick Biesbrouck die met 139 de hoogste uitgooi had. Het leverde hem een vegetarische fles wijn op.

Zoals gemeld, een heerlijke avond, waaruit blijkt dat ook naast het voetbal, NKVV een fijne vereniging is. Met dank aan de vrijwilligers. Op naar de volgende editie…

[ngg src=”galleries” ids=”125″ display=”basic_slideshow”]


Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.