KST 2019

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert NKVV al weer het 39e Krentestoete toernooi. De aftrap van het nieuwe jaar. In sporthal “De Brug” in Elim spelen alle leden van NKVV en de JO19 en JO17 NKVV-leden van NKvvProtos, mee in een onderling zaalvoetbal toernooi.

De organisatie is in handen van:

Bennie Pol: 0524-572924 mob. 06-53791181

Trenco Kroesen: 0524-571643 mob. 06-52527645

Scheidsrechters voor deze editie zijn Klaas Veldhuis en Dick Elzing.

We willen alle deelnemers graag oproepen om op tijd in de sporthal aanwezig te zijn zodat er ook om 12:30 uur kan worden afgetrapt. 

Om 17:00 uur is de prijsuitreiking in de kantine van NKVV, waar aansluitend de Nieuwjaarsreceptie zal aanvangen. Op naar een nieuw gezond en sportief voetbaljaar!

KST en Nieuwjaarsreceptie 2019 geslaagd…

De traditionele Nieuwjaarsreceptie van NKVV werd ook dit keer vooraf gegaan door het zogenoemde Krentestoetetoernooi. Al voor de 39e keer is het zaalvoetbal toernooi dé aftrap voor een nieuw voetbaljaar.

In sporthal De Brug te Elim was het zaterdag 5 januari 2019 een prettige ontmoeting van alle NKVV leden. Men wenste elkaar een gezond en succesvol nieuw jaar toe, waarna de sportschoenen konden worden aangetrokken. Het gaat tijdens het toernooi niet zo zeer om de prijzen, maar zeker wel om de eer. In speciaal voor het KST aangeschafte overgooiers konden de teams duidelijk worden onderscheiden.

Het was team Amstel, met leidsman Patrick Vos, welke de eer had om editie 2019 op zijn naam te schrijven. Met vijf goals was het junior Kay Kruithof die als topscoorder kon worden genoteerd. Memorabel is ook het feit dat tijdens dit toernooi ook de meiden van het onlangs opgerichte MO17 team deelnemer waren. Al met al een geslaagde opening van dit nieuwe voetbaljaar. Op naar de 40e editie!

Nieuwjaarsreceptie…

Na afloop was het tijd voor de Nieuwjaarsreceptie. In de eigen kantine van NKVV had voorzitter Bennie Pol de eer om ook namens het bestuur iedereen het beste te wensen voor het komende jaar. Hij vervolgde met de twee jubilea welke binnen de club konden worden gevierd. NKVV bestond het afgelopen jaar 70 jaar en ook de jeugdafdeling, NKvvProtos, had een status bereikt. De samenwerking met buurman Protos is 15 jaar geleden opgestart en bloeiende. “De jeugd heeft de toekomst”, aldus de voorzitter.

Hij memoreerde ook nog aan het feit dat de samenwerking met Plaatselijk Belang, De Roppers en de ACD een fijne toekomst tegemoet zal gaan. Het oude trainingsveld zal worden omgetoverd tot een heus evenementen terrein.

“Allereerst zal er een beweegtuin worden aangelegd. Een fitness parcours waar het gehele dorp gebruik van kan maken. Ook met de gemeente is NKVV in onderhandeling. Met name Eddie van der Weide is hier druk doende mee. Bestuurlijk gezien is de bestuursgroep nog wel op zoek naar versterking. Die versterking is ook wensbaar mbt het kantine gebouw. Deze is inmiddels 44 jaar oud en de tand des tijds is hier en daar zichtbaar. Een opknapbeurt ligt zeker in de planning.

Wat de teams betreft, het volgende. Het 35+ team is voornemens om dit seizoen verder te gaan als 45+. Dit houdt in dat met name NKVV 2 zich, nog meer, zal moeten beroepen op de leden die zich hiervoor hebben aangemeld. Bij de samenhang van de NKVV vrouwen met Germanicus en CSVC is wellicht ondersteuning onderweg. NKvvProtos beschikt sinds vorig seizoen over een MO17 team waar over enkele seizoenen misschien doorstroming naar het vrouwenvoetbal tot de mogelijkheden behoord.”

Overige mededelingen…

“Over het PWZ toernooi kunnen we ook dit jaar vrij kort zijn, al was een stunt bijna een feit. Wat betreft het Veteranentoernooi, deze is vastgesteld op zaterdag 15 juni 2019. Op het activiteitenterrein is binnenkort het open NK Touwtrekken te zien. Dit ism de jaarlijkse feestweek, georganiseerd door de ACD. Wat de toekomst met onze hoofdtrainer betreft, eind januari zal het gebruikelijke evaluatiegesprek plaatsvinden.”

“Wat de toekomst ook zal brengen, ik wil graag alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor de steun, inzet en passie welke het bied aan NKVV. De klussenploeg is een van de vele voorbeelden. Tot slot wil ik Jan Kuipers bedanken voor het al jaren serveren van “de krentestoete”. Deze kunnen worden genuttigd met een drankje, welke u wordt aangeboden namens de club.

Rest mij nog een ieder een sportief en gezond 2019 te wensen!”

Eindstand KST 2019:

  1. Team Amstel
  2. Team Bavaria
  3. Heineken
  4. Fanta
  5. Brand
  6. Dommelsch
  7. Grolsch
  8. Buckler

Reacties gesloten.