SCV – De geschiedenis

Het SCV toernooi dankt zijn huidige naam aan Stoffer Cremer, de oud-voetballer en lid van NKVV. De talentvolle voetballer bleef ondanks zijn opvallende en kundige manier van voetballen, trouw aan de club NKVV uit Dalerpeel. Stoffer werd geboren aan de Dorpsstraat in Dalerpeel op 18 juni 1949 en overleed op een veel te jonge leeftijd op 26 augustus 2010.

Het veteranentoernooi was al heel wat jaren een begrip bij NKVV, maar na zijn overlijden in 2011 omgedoopt tot het “Stoffer Cremer Veteranentoernooi”. Een opvallende start van deze editie was de aftrap tijdens de eerste wedstrijd door de zonen van Stoffer, Richard en Michel Cremer.

Ook na het voetballen was Stoffer actief bij NKVV. Als jeugdleider, scheidsrechter en als deelnemer aan het klaverjassen. 

De vorige edities:


2017

27 mei 2017: Het 13e Stoffer Cremer Veteranentoernooi, gehouden op zaterdag 27 mei 2017, is wederom een enorm succes gebleken. Onder een stralend zonnetje, soms wellicht iets te aanwezig voor de oudere garde, zette het toernooi in een geweldig ambiance. Het wedstrijdschema was op verzoek van de aanwezige voetballers iets aangepast, zodat rond half vijf het toernooi officieel ten einde was. De winnaar van de dag was Protos uit Steenwijksmoer.

Aansluitend was het tijd voor de derde helft, waar muziek, drankjes en de bbq sfeerverhogend werkte. Tot in de late uurtjes was het feest in en rondom de kantine van NKVV en kon de organisatie tevreden terugkijken op wederom een geslaagde editie.

NKVV – SCN, 0 – 0
Protos – Germanicus, 0 – 0
NKVV – Protos, 1 – 3
SCN – Germanicus, 0 – 0
NKVV – Germanicus, 0 – 1
SCN – Protos, 0 – 0

Eindstand:
1. Protos
2. Germanicus
3. SCN
4. NKVV


 2016

28 mei 2016: Op zaterdag 28 mei 2016 organiseert NKVV wederom het veteranentoernooi. De deelnemende ploegen zijn naast NKVV, SCN, Protos, Germanicus en CSVC.


2015

30 mei 2015: Ondanks een wisselend weerbeeld, was de visie voor de winnaar van vorig jaar duidelijk. Protos kwam maar voor één ding. De beker!

Onder leiding van de scheidsrechters Spang en Elzing werden alle wedstrijden tot een goed einde gebracht. Protos verloor de eerste wedstrijd van NKVV 2, maar dat bleek niet genoeg voor de teams uit Dalerpeel. Naast NKVV 1 en 2 waren Germanicus, SCN en Protos aanwezig op het sportpark van NKVV.

EHBO’er Aaldert Westman kon zich beperken tot het plakkken van enkele pleisters. Dat betekende dus dat ook de 11e editie opnieuw sportief en vriendschappelijk verliep.

De eindstand:
1. Protos
2. Germanicus
3. SCN
4. NKVV 2
5. NKVV 1


2014


2013


 

2012

26 mei 2012: Dalerpeel – Onder tropische temperaturen speelden de veteranenteams van Hollandscheveld, SCN, Protos en NKVV zaterdag om de Stoffer Cremerbokaal. Dat SCN deze trofee meenam naar Nieuwlande was leuk, maar de vriendschappelijke sfeer en een gezellige afterparty maakten het feest compleet.

Het toernooi, dat is vernoemd naar de bekendste Dalerpeelse voetballer Stoffer Cremer, kende zijn achtste uitvoering. Leuk was het feit dat de twee zonen van de overleden Cremer meespeelden voor NKVV. Ook het publiek genoot van zowel het weer als de wedstrijden. Onder leiding van de drie aangestelde scheidsrechters werden de wedstrijden op een zeer sportieve wijze afgewerkt. Dat de heer Westman, EHBO-er van de dag, slechts één keer in actie moest komen, gaf al aan dat er zeer sportief werd gevoetbald. Het weerzien van alle voetballers, die in een ver verleden om het echie tegen óf met elkaar speelden, zorgde later ook voor een gezellige sfeer in en rondom de kantine. Met een barbecue, muziek en een drankje werd het voetbalfestijn afgesloten.


2011


2010


2009


2008

 

Reacties gesloten.