Darttoernooi 2023 succesvol

Zaterdag 4 maart was in de kantine van NKVV het jaarlijkse darttoernooi.

We hadden dit jaar iets minder opgave dan vorig jaar maar volgens de organisatie nog steeds een mooie opkomst en een paar jongere deden dit jaar voor het eerst mee.

Op 4 banen met elk 6 darters moest er gegooid worden.

Bij binnenkomst kon men een nummer trekken en die bepaalde de poule indelingen. Kampioen van vorig jaar Jorick Benjamins was de te kloppen man voor dit jaar.

Er waren diverse darters die flinke hoop hadden dit jaar kampioen te kunnen worden.

Hoe verder de avond vorderde zagen sommige toch in dat het niet hun jaar was. Als organisatie kunnen we alleen maar zeggen blijven oefenen.

Na afloop van de poule wedstrijden en diverse warme en koude snacks waren Jorick Benjamins, Mitchel van Triest, Fabian Deuten en Robin Veldhuis de poule winnnaars.

Zij mochten weer een nummer uit de pan trekken en bepalen wie de volgende tegenstander zou zijn.

Jorick mocht tegen Fabian uitslag 1-2 en Robin tegen Mitchel. Uitslag daar 2-0 Wederom werden er goede scores gegooid maar de finale zou gaan tussen Robin en Fabian. In een best off 3 werd de strijd gestreden.

Uiteindelijk trok Fabian aan het langste eind met 2-0 en mag zijn naam op de wisselbeker bijschrijven.

Fabian doet al enkele jaren mee en vertelde na afloop zijn geheim waardoor hij dit jaar eindelijk gewonnen had. Hij dronk niet zoveel Alcohol als voorgaande jaren!

De strijd voor de 3e plaats werd knap gewonnen door Jorick.

Bijzonder valt nog op te merken dat 2 voudig poedelprijs winnaar Maurice onttroond is. Zijn opvolger is dit jaar geworden Roelof Olde. Hij kreeg een mooie kaart maak zet aangeboden van de organisatie.

Rest ons te melden dat Arnold Muis de enige 180 van de avond heeft gegooid en Jorick de hoogste uitgooi. Een knappe 125 finish. Die leverde hem nog een droge worst op. Volgens de organisatie was dat veiliger dan een leverworst.

Namens de organisatoren Gerard en Mark tot de volgende keer.

(meer foto`s op de FB pagina van NKVV)

De Top 3. Vlnr: Fabian Deuten(1e), Robin Veldhuis(2e) en Jorick Benjamins(3e)