Dat was dan 75 jaar NKVV

De tent is gesloten, maar we maken nog wat open!

De muziek staat uit, de rommel opgeruimd, de koe staat weer in de wei en volgens de laatste geruchten is iedereen veilig thuis gekomen.

Man, vrouw, gender, wat een mooi feestje. Gelukkig hebben we dit weekend slechts 1395x gehoord dat het weer zo fantastisch was. En dat was het natuurlijk ook. Dank je wel, zon!

Maar ook een dankjewel aan al die ondersteunende handen, voorafgaand en tijdens het weekend.

Aan de fotografen, de Bob de Bouwers, de shovelmachinist, Lid in de Orde van Oranje Nassau Jan Winkel, alle (regio)spelers, Friet on Toer, de burgemeester, sponsoren, de DJ’s, alle scheidsrechters en diens assistenten.

Het springende kussen, de tapdames, de jeugdcommissie, de omroepers, de leiders, de liedjeszinger, Mamma Loes en dochter Bertha, de schilderes der kindergezichtjes, de KNVB, de bezoekers en iedereen die belangeloos materieel en materiaal ter beschikking heeft gesteld.

En tot slot, iedereen die we vergeten zijn om hier te noteren.

Natuurlijk was er een sluitend draaiboek, maar dan moet het allemaal nog wel even worden uitgevoerd.

En die uitvoering is geslaagd door al die mensen die hebben geholpen. Mega grote dank allemaal!

Maar we willen vooral de barvrijwilligers van buurtjes SCN hartelijk danken voor hun inzet. Mede door hun vrijwillige medewerking, hadden ook de commissieleden de avonden vrij.

Verder willen we een dankjewel online slingeren voor alle giften die we mochten ontvangen. Financieel, maar zeker ook de tastbare cadeau’s.

Als jarige club hebben we dus presentjes ontvangen, maar we willen ook graag iets retour geven. Speciaal voor het jubileumweekend hebben we prachtige flesopeners laten maken. Met een passende tekst uiteraard. Helaas heeft, door moeizame levering van bepaalde grondstoffen, het vervaardigen van de openers vertraging opgelopen.

Net na het weekend zijn deze presentjes alsnog afgeleverd. En het is nooit te laat om iets weg te geven. Voor iedereen die zaterdag 20 mei het sportpark van NKVV bezoekt, ligt zo’n collectors item klaar. Helemaal gratis en voor niets! Uiteraard zo lang de voorraad strekt.

We mogen met trots terugkijken op een succesvol jubileum weekend.

Op naar het volgende feestje…

Met sportieve groet,
Jubileum Commissie NKVV 75 jaar.