Foute Cocktailparty NKVV was goed vout

Het is alweer even geleden maar we zijn het feestje zeker niet vergeten. Zaterdag 11 maart 2023 was het dan zo ver. De foute cocktailparty. Na een goede voorbereiding begonnen we de dag om 09:00 uur met een bakje koffie en konden we daarna aan de slag. De nodige hulptroepen waren meegekomen om een handje te helpen, want het zand scheppen was begonnen en de versiering moest opgehangen worden.

De feestcommissie kwam om 18:00 uur weer samen om de laatste voorbereidingen te treffen. Het team was compleet, fout gekleed en in een goede sfeer. Zo ook DJ-aap Elstak die al lekker was doorgezakt maar er zeker klaar voor was toen hij de muziekinstallatie aan zag komen, onder begeleiding van onze loopjongen.

Iedereen was er klaar voor en de eersten gasten kwamen binnen. Eerst op de foto om vervolgens binnen te komen en een welkom shotje te ontvangen. De zoetsappige cocktails en mocktails stonden klaar, de heerlijke groene flesjes maar ook de nodige wijntjes, welke uitgeschonken werden door het foute hippie duo. 

Zo fout mogelijk verkleed komen dat was de dresscode van de avond en daarvoor stond een prijs klaar. We waren er met de jury al gauw uit wie er het meest fout verkleed was van de vrouw of man!

Dit was Julia(n) Okken “de verwijfde man”, die werd uitgeroepen als meest fout verkleedde man van de avond en Truus Kroezen als meest foute vrouw. Niet te vergeten dat we ook de poedelprijzen klaar hadden staan voor de beste top 3 van de avond.

Leroy Kuipers, origineel maar toch te simpel, Ageeth van der Weide stond nog even in de badkamer en dacht feestje in de kantine ‘ik trek mijn badjas wel aan’ en Klaas Veldhuis ‘tja wat moeten we daarvan zeggen…’ wel erg leuk dat je er was! Geniet vooral van de mini rookworsten.

Zondagochtend 10:00 uur werd de feestcommissie vriendelijke ontvangen met een bakje koffie en een klein ontbijtje om daarna met al onze laatste krachten de boel weer op te ruimen. Een ding was zeker. DJ-aap Elstak had het het langst volgehouden van iedereen, hij zat namelijk nog dapper aan de bar!

Namens de feestcommissie bedanken we iedereen die er was, iedereen die heeft geholpen en de fotograaf Fleur Sewüster. Zeker niet te vergeten NKVV die het mogelijk heeft gemaakt dat de foute party in de kantine gehouden kom worden. Tot de volgende keer en op naar veel meer mooie feestjes die de nieuwgevormde activiteiten commissie gaat organiseren.

Veel meer foto`s, gemaakt door Fleur Sewüster, zijn te zien op de NKVV Facebook pagina!