Geen veteranentoernooi in 2022

De commissie is diverse keren bijeen geweest, maar helaas is het voor 2022 niet gelukt om een geschikte datum te vinden. Dat betekent dat er ook in dit voetbaljaar geen Stoffer Cremer Veteranentoernooi zal worden gespeeld op het sportpark van NKVV.

“Een juiste speeldatum vinden bleek het meest lastige. Op het moment dat we een datum dachten te hebben, bleek dat een van de deelnemende teams een eigen feestje had. Op zoek naar een nieuwe datum. Maar opnieuw bleek dat voor problemen te zorgen bij een van de teams”, aldus commissielid Patrick Vos.

Daarnaast hebben diverse verenigingen ook nog hun jubileum weekenden, waardoor teams niet aanwezig kunnen zijn op het toernooi.

Vos vervolgd: “En nu ook alle feesten in de omgeving -door de corona van de afgelopen twee jaar- in de komende zomerperiode worden gehouden, is het lastig om een datum te vinden waarop alle teams aanwezig kunnen zijn.”

Uiteindelijk heeft de commissie dan ook maar besloten om voor dit jaar het toernooi te cancelen.

Vos: “We weten dat het SCV leeft bij de deelnemers én supporters en gaan dan ook naarstig op zoek naar een datum in 2023. Hopelijk kunnen we de oudere jeugd dan weer bij elkaar halen voor een ontspannend potje voetbal met uiteraard een gezellige afterparty.”

Met sportieve groet,

Commissie SCV NKVV