Gehaktballenactie, de bezorging


De gehaktbalactie met de sfeervolle naam “De heimwee naar de bal-bal” is zeer succesvol geweest. Er zijn bijna 1000 ballen aan de man/vrouw gebracht en komende zaterdag worden de bestellingen bij u thuis bezorgd.

Zaterdagmorgen, 19 december 2020, beginnen de bestuursleden van NKVV met het rijden van de bezorgroutes. Vanaf 08:30 uur is het “alle ballen verzamelen” waarna de bestellingen gereed worden gemaakt, de koelboxen gevuld en de motoren gestart. Iedereen rijd deze morgen een bepaalde route en zal de gehaktballen afleveren bij onze klanten. Uiteraard zal dit allemaal coronaproof gebeuren.

Toch willen wij hierbij het volgende onder uw aandacht brengen:
De bezorgers starten vanaf 09:00 uur met het bezorgen vanuit de NKVV kantine. We gaan er van uit dat er deze morgen iemand thuis is om de bestelling in ontvangst te nemen.

De verwachting is dat het bezorgen zal plaatsvinden tussen 09:00 en uiterlijk 11:00 uur, onder voorbehoud van files, gesloten bruggen en/of spoorweg overgangen.

Wilt u er voor zorgen dat u het verschuldigde bedrag zaterdagmorgen contant én gepast kunt overhandigen? Pinnen is niet mogelijk. Geld wisselen in minimale mate. Dus graag gepast betalen.

De bezorgers zullen een mondkapje dragen en zoveel mogelijk afstand houden.
Uitnodigingen als “Moi, kom moar eem een bakkie doen” of “Zal ik ze geliek eem broadn, dan ku-j ze pruum” worden zeer gewaardeerd, maar de bezorgers moeten helaas verder. Oponthoud schopt het bezorgschema én de bezorgers in de war! Maar toch bedankt.

Namens voetbalvereniging NKVV bedanken wij u hartelijk voor uw bestelling en wensen wij u alvast smakelijk eten.

Tot slot hopen wij u allen zo spoedig mogelijk weer te kunnen treffen op ons sportpark, in een coronavrije omgeving. Fijne feestdagen en een gezond, sportief 2021 gewenst.

Bestuur NKVV.