Jubileumfeest met een geurtje

Vrijdag 12 mei 2023 bestaat voetbalvereniging NKVV precies 75 jaar. Een uniek gebeuren en dat zal zeker gevierd worden. Een jubileumcommissie is al een tijdje bezig om invulling te geven aan het programma.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2023 zijn er diverse activiteiten gepland voor al onze leden en de jeugdafdeling. Op de speciale jubileumwebsite www.nkvv1948.nl leest u er alles over.

Wat we momenteel even onder de aandacht willen brengen, is een activiteit met een luchtje. In december 2022 zijn we online gegaan met de verkoop van de “Schijt je Rijk” vakken. Deze bijzondere activiteit valt blijkbaar goed onder onze leden en supporters. Onlangs hebben we in Dalerpeel en Nieuwe Krim nog geflyerd en de verkoop verloopt bijzonder voortvarend. Daarom heeft de commissie besloten om een einddatum in te stellen wat betreft de verkoop van vakken.

Op dinsdag 31 januari 2023 zal om 12:00 uur het deelname formulier offline worden gehaald. We willen met het ludieke “Schijt je Rijk” heel graag de charme bewaken die het onderdeel verdiend. Dus niet te groot en met winkansen voor alle deelnemers.

Bent u nog van plan om vakken te kopen, dan kan dit nog tot 31 januari, 12:00 uur. Zoals gemeld zijn we als jubileumcommissie zeer tevreden met het verloop tot dusver en langs deze weg bedanken wij alle deelnemers die onze actie ondersteunen.

Meer informatie over ons feestprogramma is dus te vinden op de website www.nkvv1948.nl

Namens de commissie 75 jaar NKVV,

Janet Kroesen, Milan Pol, Patrick Vos, Bennie Timmer en Klaas Veldhuis.