Klussers gezocht

Voetbalvereniging NKVV is naarstig op zoek naar klussers. Niet zo zeer een timmerman/vrouw, tegelzetter of een stukadoor, maar de zogenoemde “groene” klussers.

Binnen de vereniging worden heel veel klussen gedaan door vrijwilligers. Zo ook het onderhoud op het sportpark. Een team van veelal voetbalminnende personen zorgt er wekelijks voor dat het sportpark er speelkaar en verzorgt bij ligt. Denk hierbij aan snoeien, grasmaaien, wieden of het bladvrij maken van het speelveld.

Voetbaltechnische kennis niet verplicht…

Het groepje wat momenteel deze uiterst belangrijke werkzaamheden uitvoert, is op zoek naar versterking. Vele handen maken immers licht werk. Normaliter komt de klussenploeg elke vrijdagmiddag rond13:00 uur bij elkaar waarna de klusjes van die dag worden doorgenomen. Algemene voetbalkennis is absoluut geen vereiste.

NKVV beschikt over een eigen opslag waar veel materiaal aanwezig is welke gebruikt kan worden voor alle voorkomende klussen.

Nabespreking…

Uiteraard zijn de werkzaamheden een groot onderdeel, echter is de dag na-evalueren minstens zo belangrijk. Na afloop van de werkzame periode is er de mogelijkheid om even te genieten van welverdiende rust. De kantine voorziet dan graag van een drankje en, in koudere tijden, een verwarming.

Heeft een verloren uurtje over welke u kunt en wilt vullen voor NKVV en NKvvProtos, neemt u dan kontakt op met Anno Boer. Deze ervaren klusser is te bereiken via 06 51 55 16 44. Hij kan u precies vertellen hoe het klusteam te werk gaat.

Namens NKVV én NKvvProtos alvast bedankt voor uw eventuele interesse.