NKVV start opnieuw met Gehaktballen-actie

Na de gehaktballen-actie in 2020 heeft NKVV louter complimenten ontvangen. Uiteraard over de kwaliteit van de gehaktballen, maar zeker ook over de simpele bestelmethode en de nette bezorging.

Mede om die redenen heeft de vereniging deze actie nogmaals uitgezet. Was de titel in die periode nog de “Heimwee naar de voetbal-bal”, vanaf nu kunnen we spreken over de “We mogen weer ballen-bal”. Vanaf 26 juni mag er namelijk weer door iedereen worden getraind én mogen er wedstrijden worden gespeeld. Alle reden voor een feestje. En daar past zo`n balletje goed bij.

Uiteraard niet zo maar een balletje, maar de enige echte NKVV kantine ballen. Deze worden vers gemaakt, gebraden en daarna ingevroren aangeboden en zijn verpakt per 4, 10 of 20 stuks. Ook de prijzen zijn bevroren. U betaalt voor een set van 4 overheerlijke gehaktballen nog steeds slechts € 8.00. Besteld u er gelijk 10 dan zakt de prijs uiteraard. En bij afname van 20 stuks in één bestelling ontvangt u nog meer korting.

Prijslijst:
4 stuks – € 8.00
10 stuks – € 18.00
20 stuks – € 32.00

Bestellen kan tot en met vrijdag 9 juli 2021. Uw bestelling wordt thuis, binnen een afstand van zo`n 15 kilometer vanaf sportpark NKVV, gratis afgeleverd. Hieronder vallen o.a. Dalerpeel, Nieuwe Krim, De Krim, Coevorden, Dalen, Elim, Nieuwlande.

De bezorg dag is zaterdag 17 juli 2021, tussen 09:00 tot 12:00 uur. Bestellingen met een adres op meer dan 15 kilometer afstand van ons sportpark, kunnen op zaterdag 17 juli 2021 persoonlijk worden afgehaald in de kantine van NKVV, ook tussen 09:00 en 12:00 uur. Als u de bestelling moet afhalen, dan ontvangt u hierover een mail!

Wilt u bij het afleveren of ophalen het totaalbedrag contant en gepast betalen? Wel zo makkelijk voor u en de bezorger.

Namens NKVV bedanken wij u alvast voor uw bestelling en wensen wij u alvast smakelijk eten!

Bestellen is niet meer mogelijk!