Oud bestuurslid overleden

Zondagmorgen bereikte het bestuur van NKVV het trieste bericht van het overlijden van Sander ten Caat. Hij mocht slechts 40 jaar worden. Sander was een zoon, broer, zwager en oom.

Sander was vroeger als jeugdspeler lid van NKVV, waar hij later nog als leider van de toenmalige B-junioren actief was. Daarnaast speelde hij een periode in het derde elftal van NKVV, waar hij tevens de functie van elftalleider bezette. Ook was hij vanaf 2003 lid van het dagelijks bestuur als secretaris.

Als redacteur van het clubblad “Het NKVV Journaal” was hij betrokken bij de nieuwsgaring rondom onze vereniging. Dit clubblad werd later omgezet in wat nu de website is.

Mede dank zij Sander is NKVV al jaren online te volgen via het internet. In de tijd dat het maken van een website nog niet voor iedereen was weggelegd, bouwde hij handmatig de allereerste website voor onze vereniging. Een blijvende herinnering van en voor NKVV.

Sander is opgebaard in het uitvaartcentrum, Ballastweg 2 te Coevorden, waar op donderdag 25 november 2021 van 19:00 tot 20:00 uur, gelegenheid is om te condoleren. De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Voetbalvereniging NKVV wenst namens het bestuur en alle leden, zijn ouders, broer en de naaste familie heel veel sterkte toe in deze zware tijd.