Selectie NKVV in het nieuw

Voor aanvang van de wedstrijd NKVV 1 – Erica `86 1, zaterdag 25 januari 2020 , maakte de selectie zich op voor een foto moment. De spelers van trainer Eppinga mochten een nieuw trainingspak in ontvangst nemen. Een eer natuurlijk om die selectie te mogen plaatsnemen. Als gaat de grootste eer uit naar de leden van ORN.

De groep sponsoren, samen gekoppeld in de Ondernemers Rond NKVV is al tijden de hoofdsponsor van NKVV. Al jaren verzorgen zij de kleding voor het eerste team, maar daarnaast doen zij veel meer. Ze ondersteunen bijvoorbeeld ook de vrijwilligersgroep door het aanbieden van gereedschappen en materialen, te gebruiken voor het onderhoud aan het sportpark. Een veelzijdige en dus uiterst belangrijke groep bedrijven die de voetbalvereniging een warm hart toedragen.

Nadat de selectie zich had gehesen in de prachtige nieuwe outfit, werden de spelers vereeuwigd op de gevoelige plaat. Uiteraard werden de mensen van de ORN bedankt door onder andere de voorzitter, de heer Pol. Elk van de aanwezige ORN leden ontving een bos bloemen én een applaus van de spelers.

Dank aan de ORN…

Als eerste mocht Roel Benjamins namens Benjamins Electro Montage, naar voren komen. Voorzitter Bennie Pol had een korte, maar vooral dankbare speech voorbereid en vervolgens werden de handen geschud van achtereenvolgens Klaas Okken – Tegelzetbedrijf Dalerpeel, Roy Frank – Naber LMB en Mark Kruithof namens MKmontage.

De ORN groep bestaat momenteel uit zes bedrijven. Helaas konden er vandaag twee leden niet aanwezig zijn. Maar ook Mark Zomer namens Noord-Oost Prefab én Michel Cremer namens Bouwbedrijf Cremer konden later alsnog een bos bloemen ontvangen.

Het bestuur van NKVV is ontzettend blij dat het deze bedrijven aan zich heeft kunnen binden. De vereniging is dan ook uiterst trots dat zij de club op deze manier kunnen en willen steunen.

“Een kleine vereniging als NKVV is afhankelijk van de vrijwilligers binnen de club. Maar daarnaast is een dergelijke ondersteuning zoals die van de ORN, van grote waarde. Het contact is duidelijk en helder. Al wil de groep nooit echt op de voorgrond, een bloemetje is wel het minste wat we als dank kunnen aanbieden,” aldus voorzitter Pol.

Tot slot werd er daarom ook afgesloten met een groepsfoto, waarop de ORN ditmaal duidelijk zichtbaar op de voorgrond mocht staan. Dank namens NKVV.

[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_imagebrowser”]