SCV 2012

26 mei 2012: Dalerpeel – Onder tropische temperaturen speelden de veteranenteams van Hollandscheveld, SCN, Protos en NKVV zaterdag om de Stoffer Cremer bokaal. Dat SCN deze trofee meenam naar Nieuwlande was leuk, maar de vriendschappelijke sfeer en een gezellige afterparty maakten het feest compleet.

Het toernooi, dat is vernoemd naar de bekendste Dalerpeelse voetballer Stoffer Cremer, kende zijn achtste uitvoering. Leuk was het feit dat de twee zonen van de overleden Cremer meespeelden voor NKVV. Ook het publiek genoot van zowel het weer als de wedstrijden. Onder leiding van de drie aangestelde scheidsrechters werden de wedstrijden op een zeer sportieve wijze afgewerkt. Dat de heer Westman, EHBO-er van de dag, slechts één keer in actie moest komen, gaf al aan dat er zeer sportief werd gevoetbald.

Het weerzien van alle voetballers, die in een ver verleden om het echie tegen óf met elkaar speelden, zorgde later ook voor een gezellige sfeer in en rondom de kantine. Met een barbecue, muziek en een drankje werd het voetbalfestijn afgesloten.