Winnaars bij jubileum NKVV Dalerpeel

Zaterdag 13 mei mocht jubilerend NKVV enkele winnaars bekend maken. Eerst via het geweldige onderdeel Schijt je Rijk en vervolgens middels de lotenboekjes.

Bij het Schijt je Rijk was de opdracht voor moeder de koe vrij simpel. Onder het oog van heel veel toeschouwers een vlaai laten vallen en vervolgens iemand blij maken met € 250 euro.

Dat die druk te hoog was, of eigenlijk was er totaal geen druk, bleek uit het feit dat de vlaai achterwege bleef. Gelukkig voorzagen de spelregels in een oplossing, want bij het achterwege blijven van een bak shit, was een plasje ook voldoende. En dat lukte mevrouw koe, genaamd Loes, prima.

Vrouw Loes had het volgens eigenaar Wilco Frank overigens prima naar haar zin en liep heel ontspannend in het afgezette gebied op het hoofdveld van NKVV. Van podium stress was totaal geen sprake. Het publiek hield zich keurig aan de regels, bleef achter de hekken en kon beheerst en kalm aanmoedigen.

In het bijzijn van dochter Bertha, die niet van moeder gescheiden wilde worden, ging het er allemaal ontspannend aan toe.

Na 60 minuten was uiteindelijk Annemarie de Leeuw uit Dalerpeel de gelukkige. Al zou uiteindelijk NKVV de gelukkige blijken, want nadat bekend werd dat zij de hoofdprijs had gewonnen, bedankte ze de vereniging van harte voor de prijs, maar schonk deze heel vriendelijk weer retour aan de jarige club met de boodschap en iets leuks mee te doen, met de felicitaties aan de 75 jarige vereniging.

Dat zijn nog eens cadeautjes. Een geweldige geste die enorm werd gewaardeerd door de commissieleden. Dank je wel Annemarie!

Commissielid Milan Pol en Schijt je Rijk winnaar Annemarie de Leeuw.

Rondom het hoofdprijs vak vielen ook nog negen personen in de prijzen. Een bedrag van tien euro contant was er voor Damien Pol, Julia Dries, Mitchel van Triest, Leroy Kuipers, Johan Scholte sr, Jonny Dunnewind, Bennie Timmer en Martine Dekker.

Ook waren er prijzen voor deelnemers die om de vijf minuten werden bekend gemaakt. Stond Loes bijvoorbeeld na precies vijf minuten met haar linker achterpoot in een bepaald vak, dan won ook dat nummer een ludieke prijs. Het ging hierbij om prijsjes van pakken melk tot blokken kaas. Allemaal aangeboden door Jumbo Kromkamp uit Coevorden, waarvoor dank.

Om 17:30 uur begon het hele spektakel en om de vijf minuten was er dus opnieuw een winnaar.

17:35 uur: Bert Strijker.

17:40 uur: Harry Alting.

17:45 uur: Kelly & Britt Kroesen.

17:50 uur: Jon Kroesen.

17:55 uur: Andre Kluitenberg.

18:00 uur: Arie Kuik.

18:05 uur: Jan Kuipers.

18:10 uur: Jonny Dunnewind.

18:15 uur: Egon Nieuwendijk.

18:20 uur: Fokko Benjamins.

18:25 uur: Willy Olde.

18:30 uur: Rudi Profijt.

Lotenboekjes…

Later werden in de feesttent opnieuw winnaars gekroond. Onder toeziend oog van alle aanwezigen werden de winnende loten. Lotenboekjes die waren verkocht door de leden van NKVV.

Commissielid Patrick Vos had de eer om met de bak loten door het wild enthousiaste publiek te wandelen en telkens iemand aan te wijzen die een lot uit de bak mocht diepen. Deze prijzen werden uiteindelijk als volgt verdeeld.

5e prijs van € 50.00: nummer 46, Jordan van Triest.

4e prijs van € 75.00: nummer 1447, Tom Hilbink.

3e prijs van € 100.00: nummer577, Selectie NKVV 1.

2e prijs van € 150.00: nummer 776, Mark Zomer.

Hoofdprijs van € 250.00: nummer 1973, Brenda Scholten.

NKVV bedankt hierbij iedereen die loten en vakken heeft gekocht. We kunnen terugkijken op een geslaagd jubileum weekend en feliciteren alle winnaars van harte met de gewonnen prijzen.

De foto`s zijn gemaakt door de Razende Reporter, waarvoor dank!