NKVV kent al jaren een seizoen afsluiting. Een dag dat de competitie er op zit en alle leden worden uitgenodigd om gezamenlijk het seizoen af te sluiten in de eigen kantine. Het afgelopen seizoen is het er door drukte op de NKVV-kalender niet van gekomen om dit te realiseren.

Om deze traditie alsnog enigszins te achterhalen, organiseert het bestuur, i.s.m. de Commissie Voetbalzaken NKVV, een seizoens-opening. Op zaterdag 28 september spelen NKVV 1 en NKVV 2 een thuiswedstrijd. NKVV 3 speelt om 14:00 uur in Veenoord en onze vrouwen al om 12:30 uur in Dwingeloo. Iedereen kan dus ruim op tijd retour naar Dalerpeel.

Vanaf 17:00 uur zijn alle leden welkom om te proosten op het nieuwe seizoen. Op deze manier hoopt het bestuur de seizoen afsluiter alsnog een beetje in ere te herstellen en in plaats van napraten kunnen we gezamenlijk vooruitkijken op seizoen 2024-2025.

De CVZ zal ook de nieuwe kleding en tassen sponsoren uitnodigen om ook deze middag aanwezig te zijn, zodat iedereen deze fantastische groep NKVV ondersteuners kan bedanken voor hun bijdrage.

Welkom aan alle leden van NKVV op zaterdag 28 september 2024.