Commissies

Binnen NKVV werken we samen met verschillende commissies. Op deze manier zijn er vaste werkgroepen die bepaalde items regelen en onderhouden.

  • Stoffer Cremer Veteranentoernooi (SCV)

Het SCV toernooi dankt zijn huidige naam aan Stoffer Cremer, de oud-voetballer en lid van NKVV. De talentvolle voetballer bleef ondanks zijn opvallende en kundige manier van voetballen, trouw aan de club NKVV uit Dalerpeel. Stoffer werd geboren aan de Dorpsstraat in Dalerpeel op 18 juni 1949 en overleed op een veel te jonge leeftijd op 26 augustus 2010.

Commissie SCV:

Anno Boer (06 51 55 16 44)

Patrick Vos (06 44 01 37 73)

Bertus Prins

Facebook: https://www.facebook.com/scvtoernooi/


  • Reclameborden

NKVV is rijk voorzien van reclameborden.. Het complete hoofdveld is omringd en aan de lange zijde is zelfs een tweede ring aangelegd. De commissie zorgt er voor dat er actief contact is tussen de sponsoren en de verenging.

Commissie Reclameborden:

Patrick Vos (06 44 01 37 73)

Anno Boer


  • Krentestoetetoernooi

Elk jaar, op de eerste of tweede zaterdag van januari, komen alle leden van NKVV en de JO19 en JO17 NKVV-leden van NKvvProtos, bij elkaar in een sporthal. Hier worden de spelers ingedeeld in teams en speelt men onderling een voetbaltoernooi.

Aansluitend is er rond 17:00 uur een nieuwjaarsreceptie in de kantine van NKVV, waar ook de sponsoren zijn uitgenodigd.

Commissie KST:

Trenco Kroesen (06 52 52 76 45)

Bennie Pol

Klaas Veldhuis


  • Sportpark onderhoud

NKVV is de trotse gebruiker van een prachtig gelegen sportpark aan de Nassaustraat in Dalerpeel. De reden dat het sportpark er zo netjes en verzorgd bij ligt, is de inzet van een aantal vrijwilligers. Zij maaien het gras, steken onkruid en snoeien de singels. Dat zijn slechts een paar taken die deze groep op zich neemt. Als groep is er een aanspreekpunt en dat is in dit geval Riekus Kroesen. Hij regelt o.a. de afspraken richting de Gemeente.

Riekus Kroesen – (0524 57 14 92)