Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SCV Toernooi

juni 1 @ 12:00 - 21:30

Beste voetbalvrienden,

Zaterdag 1 juni 2024 spelen we op het sportpark van NKVV aan de Nassaustraat te Dalerpeel, opnieuw het Stoffer Cremer Veteranentoernooi.

In 2005 werd het veteranentoernooi voor de eerste keer gespeeld. De huidige naamgever van dit toernooi, Stoffer Cremer, was toentertijd nog commissielid én speler. Door de jaren heen is de commissie diverse malen van samenstelling gewisseld en hierbij willen we alle commissieleden en alle andere vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet.

Naast NKVV zullen CSVC en Germanicus uit Coevorden en Protos uit Steenwijksmoer deelnemen. Door diverse omstandigheden heeft het een aantal jaren geduurd, voor dat de commissie het toernooi weer kon organiseren. De laatste editie was in 2019. CSVC was toen de winnaar van dit spektakel.

Het speelschema zal t.z.t. worden vermeld op onze Facebook pagina, te volgen via Stoffer Cremer Veteranentoernooi. Het toernooi start 1 juni om 13:30 uur en wordt gespeeld op het sportpark van NKVV in Dalerpeel.

Uiteraard gratis entree, terras, muziek, Bolle Jan en gekoelde drankjes. De prijsuitreiking zal plaatsvinden rond 17:00 uur. Iedereen is van harte welkom!

We wensen iedereen alvast een gezellige, geslaagde, maar bovenal sportieve middag toe!

Met sportieve groet,
Commissie SCV – NKVV.

Gegevens

Datum:
juni 1
Tijd:
12:00 - 21:30
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Sportpark NKVV
Nassaustraat 30
Dalerpeel, Drenthe 7753TJ Nederland
+ Google Maps