NKVV leden geëerd

sep 20, 2024

Tijdens de jaarlijkse ALV (Algemene Leden Vergadering) van NKVV, zijn een vijftal leden gehuldigd. Een totaal van 187,5 jaren lidmaatschap!

Donderdag 19 september 2024 hield NKVV haar ALV. Een uitstekend bezochte avond waar het bestuur tekst en uitleg gaf over het reilen en zeilen binnen de vereniging.

De vergadering werd feestelijk afgesloten met het huldigen van enkele leden.

Zo was Meike Alting 12,5 jaar lid van de club en ontving zij uit handen van voorzitter Bennie Pol een oorkonde en een bos bloemen. Na het doorlopen van alle jeugdteams, speelt Meike nu als aanvaller bij NKvvProtos vrouwen 1.

Hetzelfde gold voor Jelle van der Wetering. Met diens verschil dat hij al 25 jaar verbonden is aan NKVV. Na jaren vaste waarde van NKVV 1 is Jelle al jaren geleden gestopt als speler. Tegenwoordig is hij secretaris binnen het NKVV bestuur.

50 jaar lid…

Voor drie personen was er een klein extraatje. Wanneer je namelijk 50 jaren lid bent, dan ontvang je naast de oorkonde en de bloemen, ook het erespeldje van NKVV…

De eerste was voor Trenco Kroesen. Direct gevolgd door broer Riekus. Beide heren werden 50 jaar geleden gelijktijdig lid bij de voetbalvereniging.

Uiteraard spelen de gebroeders nog steeds hun potjes voetbal. Samen zijn ze onderdeel van team 45+, de zogenoemde 7×7 vrijdagavond poule.

Tot slot was voorzitter Bennie Pol zelf aan de beurt. De oorkonde enzovoort uitreiken aan jezelf is een lastige opgave, dus had men in het geniep zijn jongere broer André bereid gevonden om deze taak te vervullen.

Zo was het opnieuw een gebroederlijke fase tijdens het speldjes moment. Afgesloten met applaus en de foto’s.

Namens NKVV feliciteren wij de vijf jubilarissen met de door hen behaalde jaartallen, verbonden aan dé mooiste voetbalclub van Dalerpeel.

Bennie Pol, 50 jaar lidmaatschap.
Riekus Kroesen, 50 jaar lidmaatschap.
Trenco Kroesen, 50 jaar lidmaatschap.
Jelle vd Wetering, 25 jaar lidmaatschap.
Meike Alting, 12,5 jaar lidmaatschap.