Foto`s gevraagd

NKVV 75 jaar…

NKVV is opgericht op 12 mei 1948. In het jaar 2023 bestaat onze vereniging dan ook al 75 jaar. Een jubileum! Dit willen we graag met iedereen vieren. Speciaal voor dit jubileum is er een werkgroep samengesteld. Zij zijn al vanaf mei 2022 bezig met de voorbereidingen voor een feestelijk weekend.

In de komende tijd zult u nog genoeg voorbij zien komen mbt ons jubileum, want we werken keihard naar een feestje toe. Er worden activiteiten gepland voor al onze leden. Reserveer alvast 12 en 13 mei 2023, want dan gaan we knallen met een megaparty!

Foto tentoonstelling NKVV & NKvvProtos…

Om ons feestterrein gezellig aan te kleden, zijn we op zoek naar heel veel foto`s. Alle foto`s die betrekking hebben op NKVV en NKvvProtos, zijn meer dan welkom.

De leeftijd van de kiekjes is niet van belang, maar vooral de oude plaatjes zijn extra welkom. Elftalfoto`s, een kampioenschap, actiefoto`s of sfeerplaatjes op het sportpark, alles is welkom.

Weet je ook nog namen, datums of locatie? Vermeld ze dan in de mail en het plaatje is compleet.

Denk nou niet dat de redactie jouw foto waarschijnlijk al heeft, maar scan ze in en mail ze door. We hebben ze liever 2 of 3 keer in onze mailbox, dan helemaal niet.

Een foto van een foto maken met je mobiel heeft weinig zin. We willen wel graag een hoge resolutie zodat we foto`s kunnen afdrukken. Scannen heeft dus onze voorkeur.

Geen scan mogelijkheid? Breng ze lekker sportief bij Klaas Veldhuis en hij zal ze scannen. Jij je foto weer retour en wij een plaatje extra. Je kunt er haast op wachten.

Foto`s vastgeplakt in je album? Kom langs met je hele plakboek en we maken er het beste van.

Mail je foto`s naar jubileum@nkvv.nl

Namens de werkgroep “NKVV 75 jaar”,

Klaas Veldhuis