Oud bestuurslid Ep Smit overleden

Woensdag 13 maart ontving het bestuur middels een kaart, het trieste bericht dat Egbert Smit uit Dalerpeel was overleden. Egbert, bij menigeen beter bekend als Ep of Eppe, was afgelopen 7 maart juist 75 jaar geworden. Helaas is hij na een periode van ziek zijn, overleden op 12 maart 2024.

Ep is jaren als voetballer actief geweest bij NKVV. Veelal in de lagere elftallen, waar hij met ontzettend veel plezier zijn favoriete sport beoefende. Hij was voornamelijk een fysiek sterke speler voor NKVV 2 en 3. In latere tijden zelfs nog in het toenmalige 4e elftal.

Naast het actief voetballen is hij ook jaren bestuurslid geweest en was hij kantine beheerder. 

Samen met o.a. Hilbert ten Caat en Jan Hilbink was hij ook lid van de toenmalige bazarcommissie. Een jaarlijkse activiteit binnen de club, die men wellicht alleen nog kent van vroeger tijden.

Ep was bij iedereen vooral bekend om zijn scherpe opmerkingen. Hij was dan ook altijd in voor een goede (flauwe) grap, iets wat in hem enorm gewaardeerd werd.

Namens het bestuur en de leden van NKVV wensen wij Suzanne en verdere familie heel veel sterkte. Voor nu en in de komende tijd!