Regiowedstrijd 75 jaar NKVV

Feest bij NKVV…

Vrijdag 12 mei 2023 bestaat voetbalvereniging NKVV precies 75 jaar. De vereniging viert dit met een jubileumweekend. Feest op 12 en 13 mei. Voor al die activiteiten is een website ontwikkeld waar alle informatie op te vinden is. Enkele onderwerpen verdienen extra aandacht. Eén daarvan zetten we daarom even in de schijnwerpers.

Regiowedstrijd…

Het huidige NKVV 1 team speelt op vrijdagavond 12 mei 2023 een wedstrijd tegen een Regioteam. Alle selectiespelers van NKVV hebben persoonlijk een voetballer benaderd die momenteel nog actief voetbalt. Die selectie bestaat momenteel uit zo’n 20 spelers, uitkomend voor vijftien verschillende verenigingen uit de ruime omgeving van Dalerpeel. Als begeleiding zijn twee oud trainers van NKVV aangetrokken die het verrassingsteam zullen gaan leiden. Dit duo bestaat uit Arie Kuik en Cor Lubach.

Het arbitrale team bestaat uit scheidsrechter Michiel Okken en de welbekende assistent scheidsrechters van NKVV. De wedstrijd wordt verdeeld in twee keer 37,5 minuut, wat dan weer uitkomt in 75 minuten. Om 18:00 uur is het sportpark geopend. De aftrap van deze sensationele wedstrijd zal zijn om 19:00 uur.

Iedereen is welkom…

Alle feestelijkheden zijn gratis te bezoeken en in onze feesttent kunt u terecht voor een heerlijk drankje. Het jubileumweekend is overigens voor iedereen toegankelijk. Leden, oud-leden, dorpsgenoten, buurtgenoten en iedereen die zin heeft in een feestje, van harte welkom!

Mystery Guest…

In de rust van de Regiowedstrijd vragen wij graag uw aandacht voor onze Mystery Guest. Een moment waar een hoog verrassingselement aan hangt.

Na afloop van dit spektakel nodigen wij u graag uit in de feesttent, waar DJ Kevin de muzikale klanken zal verzorgen. Alle activiteiten zijn gepland op ons eigen sportpark aan de Nassaustraat in Dalerpeel.

Voor meer informatie en het overige programma, verwijzen wij u graag naar onze jubileum website www.nkvv1948.nl

Graag tot 12 mei 2023!