Sjaak Hilbink Bokaal…

Zaterdag 8 juni 2024 beleeft NKVV een unieke gebeurtenis. Deze dag zal het eerste Sjaak Hilbink Toernooi worden gespeeld op het sportpark van NKVV in Dalerpeel. In totaal zullen 15 teams strijden om de allereerste Sjaak Hilbink Bokaal.

Zo`n 160 spelers zullen deze dag de sportieve strijd met elkaar aangaan middels de welbekende 7×7 wedstrijden. Er zal telkens worden gespeeld op drie velden tegelijk en voor dit feest heeft de commissie 7 totaal onafhankelijke scheidsrechters aangesteld. Uiteraard allemaal op vrijwillige basis.

De elf leden van de activiteitencommissie NKVV zijn al maanden aan het voorbereiden en zijn na al dat vergaderen toe aan de aftrap van het toernooi. Ze zijn nu al tevreden met het hoge aantal deelnemers die aanwezig zullen zijn.

Familie en vrienden…

De opgegeven teams bestaan uit families, collega’s, teamgenoten en vrienden. Een mix van allerlei rangen en standen. Waar de een speelt op het hoogste niveau, heeft de ander nog nooit een voetbalveld betreden, laat staan een bal geraakt. Het belooft nu al een spektakel te worden die zijn weerga niet kent.

Sponsoren…

Tevreden en dankbaar is de commissie ook met de ondersteuning van de sponsoren Hemmes Installatietechniek en Kok Metselwerken. Zij dragen er mede aan bij dat deze dag kan worden georganiseerd.

Verloting…

Om de kosten toch nog iets meer onder controle te krijgen, organiseert men deze dag ook een verloting, waarvan een groot deel van de opbrengst wordt geschonken aan de NKVV Ballenactie. Meer informatie vindt je op de website van NKVV.

Daarnaast loopt uiteraard ook nog de zonnebrillen actie. The limited edition Sjaak Hilbink Toernooi zonnebril. Een aandenken aan dit speciale toernooi. Zaterdag te koop in de kantine. Op is ook gewoon echt op!

Introductie van De Sjaakie Bal…

Naast al het voetbalgeweld is er natuurlijk ook tijd voor een versnapering. Met bijvoorbeeld een heerlijk koud bekertje bier van de tap. En voor gasten met giga grote dorst, ook verkrijgbaar in een kannetje. Ook frisdrinken is natuurlijk aanwezig en gekoeld leverbaar.

Voor de warme hap verwijzen wij u graag naar onze smaakmaker van de dag. De Sjaakie Bal. Dit was hét favoriete snackie van Sjaak Hilbink. Een overheerlijke Drentse gehaktbal met goudgele mosterd. Mayo, curry of ketchup kan natuurlijk ook. Betalen doen we deze dag met de speciale blauwe NKVV munten, te verkrijgen op het terrein of in de kantine.

De NKVV consumptie munten

Toch liever een ander warm hapje? Er is ruimte op het terrein vrijgemaakt voor de snackkar, die u kan voorzien van onder andere een heerlijk patatje, bitterbal of broodje hamburger.

Jumping kids…

Ook de kids kunnen zich deze dag prettig vermaken op het springkussen. Of men laat zich schminken tot clown, acrobaat of tijger. Het kan allemaal. Wanneer het deze dag minimaal 6.3 graden wordt, zal er ook een spetterend waterpret event worden geregeld.

Na afloop van alle wedstrijden en de prijsuitreiking zal een profi DJ de knoppen bedienen en zorgen voor een muzikaal sfeertje tijdens de afterparty.

Foto`s voor later..

Gedurende deze dag zullen er ook foto`s gemaakt worden welke op een later moment worden gepubliceerd op de sociale media van NKVV. Bij het betreden van het terrein gaat u hiermee akkoord.

De voorwaarden voor een geweldige dag zijn door de commissie dus getroffen. Maar het feest kan alleen slagen wanneer we veel bezoekers mogen verwelkomen. Dus graag tot zaterdag 8 juni 2024. We trappen af om 10:00 uur in den morgen. Gratis entree!

Welkom namens NKVV!

De Sjaakie...