Succesvolle trainingsdag


Als beginnend trainer starten met een groep van 26 selectiespelers, is een prima aftrap.
Trainer Patrick Biesbrouck kijkt dan ook tevreden terug op deze eerste officiële training.

Ontbijt, de basis van de dag…

De dag begon met een gezamenlijk ontbijt. Deze was geheel verzorgd door kantinebeheerders Viola en Mark Kruithof. De broodjes waren overigens aangeboden door rijdende bakker Jan Kuipers, waarvoor dank.
Na het ontbijt sprak Biesbrouck de groep even kort en ontspannend toe. Hij verwelkomde iedereen en stelde hierbij speciaal nog even de nieuwe leden voor.

De nieuwe leider, oud voetballer Bennie Timmer, werd genoemd en ook assistent trainer Henk van der Weide had nog enkele zakelijke mededelingen.

Patrick Guttink, leider van NKVV 2, nam ook nog even het woord. Hij wenste iedereen een fijne competitie toe en riep tot slot zijn voormalig medeleider Maurice Hindriks nog even naar voren. Met een bierpakket bedankte hij Hindriks voor de samenwerking in de afgelopen seizoenen.

Ook voorzitter Bennie Pol sprak de selectie nog even kort toe. Hij sprak de wens uit dat deze grote opkomst, met zelfs nog enkele afwezige vakantiegangers, een trend zou zijn voor het hele seizoen.

Na een korte pauze verzamelde de groep zich opnieuw in de kantine waar de trainer bepaalde items onder de aandacht bracht. In een afgetekende uitleg maakte hij de spelers duidelijk wat men van hem mag verwachten als hoofdtrainer. Daarnaast gaf hij ook aan wat de club en de technische staf, van de spelers verwachte.

Een duidelijk en helder gesprek, waar Biesbrouck goed naar voren bracht dat iedereen moet samenwerken binnen NKVV. We zijn tenslotte samen de club!

Na deze woorden was het tijd voor daden. Op een prachtig speelveld, met dank aan al die vrijwilligers, was het heerlijk trainen. In diverse, kleine trainingsvormen werd er ontspannend gewerkt met de bal. Al werd er natuurlijk wel een competitief element aan verbonden. De uiteindelijke winnaars waren Pascal Luiken en “nieuwkomer” Ronnie Vos.

Rond 15:00 uur was het tijd voor de douche met vervolgens een welverdiend sportdrankje op het terras van de kantine.

De kop is er af. Eindelijk weer een “normale” start van een seizoen. Hopelijk houden we het zo gedurende de competitie en zijn we verlost van de coroniale onderbrekingen.

Op zaterdag 3 september speelt NKVV 1 haar eerste (beker)wedstrijd. Buurman SCN uit Nieuwlande is dan te gast op het sportpark in Dalerpeel. Aftrap 14:30 uur.

(Meer foto`s op de FB pagina van NKVV)