Welkom in 2024…

Het Krentestoetetoernooi en de nieuwjaarsreceptie zitten er weer op. Dat betekent dat NKVV het jaar weer heeft afgetrapt en dat het eerste feestje is gevierd.

In sporthal De Beuk in De Krim werd rond half één gestart met het traditionele KST. Een prachtige hal, voorzien van alle faciliteiten.

Onder leiding van de zeer proffesionele, besluitvaste en ervaren leidsmannen, werden eerst de poulewedstrijden afgewerkt.

Aan de uitslagen was af te lezen dat de teams goed aan elkaar gewaagd waren. Met de namen van oud-NKVV trainers voor alle teams, was het tot de laatste partij spannend.

De finale werd uiteindelijk gespeeld tussen Team Frijlingh en Team Blauw. Een 1-1 eindstand deed de jury besluiten om de winnaar te bepalen via shoot-outs. Uiteindelijk was de hoofdprijs voor Team Frijlingh. De emoties schoten alle kanten op na het veroveren van deze ere titel.

De telmeester hield alles netjes bij en daarom kunnen we u de volgende feitjes aanbieden!

De eindstand:

1. Team Frijlingh

2. Team Blauw

3. Team Mol

4. Team van Ommen

5. Team Eppinga

6. Team Lubach

7. Team Dekker

8. Team Doldersum

Topscoorders:

1. Bart van Vliet & Bryan Mol (5 goals)

2. Milan Dekker & Ramon Olde (4 goals)

3. Ralf Grooten & Niek Hilbink (3 goals)

Er werden 14 wedstrijden gespeeld. Deze wedstrijden duurden 14 minuten. In totaal scoorde men 38 goals en werden maar liefst 0 gele en rode kaarten uitgedeeld. De hoogste score was voor Team Mol met een 0-5 overwinning.

Nieuwjaarsreceptie…

Na het voetbalgeweld vertrok de hele meute weer naar Dalerpeel, waar de kantine het decor was voor de finale van het PWZ toernooi. Daarna nam de voorzitter het woord, feliciteerde hij Team Frijlingh, bedankte hij de scheidsrechters en de KST commisie en bleek hij tevreden over het verloop van het 42e Krentestoetetoernooi.

Als leverancier van de krentestoete werd ook Jan Kuipers bedankt, de barvrijwilligers en de keukenmeiden. Daarna vervolgde hij met een terugblik op het jaar 2023, waar het 75 jarig jubileum wel als hoogtepunt werd gekenmerkt.

Verder keek hij o.a. terug op het 20-jarig bestaan van onze jeugdafdeling, de vers opgerichte Activiteitencommissie en de vele klussen die zijn gedaan op ons sportpark.

Zonder vrijwilligers geen vereniging!

Tot slot de uitspraak waar menigeen op zat te wachten. Het startsein tot het vrij drinken voor alle aanwezigen. De dames van de frituur draaiden overuren, de koeling voor de drankjes was prima gevuld en tussentijds schalmde de muziek door de overvolle, gezellige kantine.

Welkom in 2024!

Veel meer foto`s zijn te zien op de NKVV Facebook pagina.

Het winnende team Frijlingh, KST 2024