Bryan Mol versterkt selectie NKVV

De 20-jarige Bryan Mol speelt het komende seizoen voor NKVV uit Dalerpeel. Hij komt over van sc Elim en is inmiddels aan de selectie voorgesteld.

Bryan Mol: “Ik heb mijn hele voetballeven bij sc Elim gespeeld. Begonnen bij de kabouters en alle teams doorlopen tot aan de JO19. In 2017 sloot ik af en toe aan bij de eerste selectie, waar ik tijdens een uitwedstrijd in en tegen Loppersum mijn debuut voor de hoofdmacht mocht maken. Daarnaast bleef ik speler van de JO19, waar we een mooie hoofdprijs mee binnen haalden. In 2018 wonnen we middels strafschoppen van St Ens/Kraggenburg JO19-1 de district beker. Een prachtige finale van een nog mooier seizoen.”

De rechtsbenige speler is ooit begonnen als verdediger in de jongste teams. Op een gegeven moment werd in hem meer een middenvelder gezien, waar hij uiteindelijk eindigde als aanvaller.

“Ik heb alle linies nu gehad en op dit moment verkies ik toch een positie als middenvelder. En dan ook nog het liefst aan de rechterkant”, aldus Mol.

“Maar ik pas me aan naar wat de trainer op dat moment van mij verlangt”.

Die trainer waar hij nu mee te maken krijgt, is een bekende van Mol. Mark Eppinga is sinds vorig seizoen de oefenmeester van NKVV. Eppinga was voorheen assistent trainer van sc Elim en maakte daarna de keus om als hoofdtrainer verder te gaan, waarbij NKVV dus zijn eerste vereniging is.

Mol vertelt: “Ik ken Mark uiteraard vanuit die periode en ook na gesprekken met hem heb ik besloten om over te stappen naar de club uit Dalerpeel. Ik heb een fantastische tijd gekend bij sc Elim, ben ze dankbaar voor een fijne periode, maar ik wil ook graag wekelijk in een eerste elftal spelen. Dat dit nu een 5e klasser is vind ik minder belangrijk.”

Bryan Mol tijdens een training van NKVV.

Na enkele trainingen kent hij bijna de gehele selectie, waarbij mede voetballer Ramon Olde al een persoonlijke bekende was, aangezien de heren collega`s zijn.

Momenteel is Mol werkzaam als leerling monteur elektra en ziet in zijn medespelers bijna allemaal leeftijdsgenoten.

“Het is inderdaad een jong team waarbij het plezier in het voetbal hoog in het vaandel staat. Ik ga mijn best doen om een vaste plaats bij de selectie te verkrijgen, veel speelminuten maken en daarnaast vooral genieten van de mooiste sport op aarde,“ sluit Mol af.

Het bestuur van NKVV verwelkomt Bryan van harte binnen de vereniging en wenst hem een sportieve en succesvolle periode toe.