De 18 Dorpen Krant vertelt

Voetbalvereniging NKVV in Dalerpeel viert vijfenzeventigjarig bestaan.

Door: Gerry Grave – De 18 Dorpen Krant

In het weekend van 12 en 13 mei a.s. is het 75 jaar geleden dat voetbalvereniging NKVV (Nieuwe Krimse Voetbalvereniging) werd opgericht. Dit heuglijk feit wordt tijdens het weekend uitbundig gevierd en er staan dan ook heel wat leuke activiteiten op het programma met onder meer een wedstrijd tussen het huidige eerste elftal en een mix van spelers van teams uit de regio.

Klaas Veldhuis namens 75 jaar NKVV ©Gerry Grave
Klaas Veldhuis namens 75 jaar NKVV ©Gerry Grave

Klaas Veldhuis (foto) is nauw bij de organisatie betrokken en heeft erg veel zin in het weekend dat op vrijdag begint. “We hebben echt een boordenvol programma. Leuk toch? 75 jaar is niet niks natuurlijk en daarom willen we graag zoveel mogelijk organiseren en dat er voor iedereen wat wils is.”

Naast de regiowedstrijd is er ook voor muziek gezorgd en zullen meerdere artiesten optreden. Tevens is er voor de kinderen een springkussen en staat het hilarische ‘Schijt je Rijk’ op het programma. Ook is er op vrijdagavond een ‘special guest’. Wie dat is wil Veldhuis nog niet verklappen, want het moet wel een verrassing blijven.

Verder is er nog schminken voor kinderen, op zaterdag de hele dag patat en snacks en een grote verloting.

Het weekend wordt zaterdagnacht zo rond half een afgesloten. Veldhuis gaat ervan uit dat het weer een prachtig jubileumweekend zal worden met heel veel gezelligheid.

“We vinden het prachtig om te organiseren en hopen dat u het leuk zult hebben. Met dank aan mijn collega`s van de jubileumcommissie, Janet Kroesen, Milan Pol, Bennie Timmer en Patrick Vos”

(18DorpenKrant / Gerry Grave)

Klaas Veldhuis namens 75 jaar NKVV  ©Gerry Grave
Klaas Veldhuis namens 75 jaar NKVV ©Gerry Grave