Heren, bedankt

mei 19, 2024

Het voetbalvirus loop je niet zo maar op, daar wordt je mee geboren. De liefde voor de sport én je club kun je uiten langs de zijkant, maar je kunt er ook midden in staan. Dat laatste geldt zeker voor de mannen die zaterdag 18 mei naar voren werden gehaald. Zeer verrast waren dan ook de heren Bennie Timmer en Henk van der Weide toen zij naar voren werden geroepen.

Bij afwezigheid werd ook Patrick Guttink genoemd. Hij stopt na dit seizoen als leider/speler van NKVV 2. Een functie die hij jaren heeft vervuld.

Onder luid gejuich van alle aanwezigen stond eerst leider én assistent trainer van NKVV, Bennie Timmer in de spreekwoordelijke schijnwerpers. Daarna was het de beurt aan Henk van der Weide. Ook hij vervulde beide functies bij NKVV nadat de toenmalige trainer Patrick Biesbrouck door privéomstandigheden een stapje terug moest doen.

Zowel Timmer als van der Weide namen de honneurs waar toen de club zonder trainer kwam te zitten. In goed overleg met Biesbrouck werden de zaken overgedragen en ging de selectie verder met beide heren.

Vanuit het bestuur kwam tijdens de laatste vergadering naar voren dat een publiek bedankje wel op z’n plaats zou zijn.

En zo kwam het, dat na de laatste thuiswedstrijd, voorzitter Bennie Pol de mannen toesprak voor een overvolle kantine. Uit handen van bestuurslid Klaas Veldhuis ontvingen Timmer en van der Weide een passende attentie, waarna de microfoon werd overgedragen aan eerst Bennie Timmer en aansluitend aan Henk van der Weide. Het was volgens de heren niet nodig om ze zo te bedanken, maar het werd zeker gewaardeerd.

Volgend seizoen gaat NKVV verder met een nieuwe hoofdtrainer, de heer Jordy Boer. Beide heren gaan verder in hun rol zoals voorheen. Assistent trainer en teammanager.

De voorzitter sloot af met de mededeling dat de consumptieprijzen deze dag positief werden aangepast, waarna muziek de ruimte vulde en het nog lang gezellig onrustig bleef in het clubgebouw!

(Op de Facebookpagina van NKVV zijn veel meer foto`s te zien)

Vlnr: Bennie Pol, Bennie Timmer en Klaas Veldhuis
Vlnr: Bennie Pol, Henk vd Weide en Klaas Veldhuis