Met het Sjaak Hilbink Toernooi in het verschiet, ziet de organisatie dit evenement met zonneschijn tegemoet. Om iedereen van de zon te laten meegenieten heeft de Activiteiten Commissie NKVV een “Special Designed Blue Fok” laten ontwerpen.

Aangezien ook Sjaak alles door een gekleurde bril zag, niets was hem te gek, wordt dit de zomerhit van Dalerpeel en omstreken. Een kekke bril in een uniek NKVV kleurtje inclusief de duidelijke #TrotsOpNKVV! leus op het linker pootje. Terwijl op het rechterpootje de titel “Sjaak Hilbink Toernooi 2024” pronkt.

Speciale aanbieding…

Een collectors item waar je sinds vandaag eigenaar van kunt worden. De brillen zijn éénmalig te koop in de kantine van NKVV. En dan ook nog via een speciale aanbieding.

Eén unieke Sjaak Hilbink Toernooi zonnebril voor slechts € 7.50

Maar voor de slimmeriken onder onder ons hebben we een 3 voor 2 sale. Drie van deze te gekke brillen voor slechts € 15.00. Da`s toch bijna voor niets?

Die bril past ons allemaal…

“Zeg me snel! Waar kan ik deze te wauwe bril kopen,” horen wij je denken. Vanaf vandaag is deze te koop in de onze eigen NKVV kantine. De voorraad is zojuist afgeleverd. Betalen is gelijk meenemen. Denk nou niet, die bril koop ik later wel, want ook bij deze prachtige actie geldt: Op = Op.

Meer info over het Sjaak Hilbink Toernooi vindt je op de website van NKVV.