Interview met Bryan Mol

Als speler van NKVV 1 werd Bryan Mol begin september 2023 geïnterviewd door de 18 Dorpen Krant:

“Ieder jaar willen we de vierde klasse bereiken”

NKVV uit het knusse dorpje Dalerpeel speelt alweer enkele jaren in de kelder van het zaterdagvoetbal. Ze doen dat op een keurig net sportpark waar ze echt alles voor elkaar hebben. Dat de prestaties van het vlaggenschip nog niet naar wens zijn vinden ze er jammer, maar na een prachtig jaar waarin de club het 75-jarig bestaan groots vierde moet er weer wat mogelijk zijn.

Bryan Mol wil met zijn club graag weer eens omhoog kunnen kijken. “We hebben elk jaar het doel om de vierde klasse te bereiken en dat is ook nu weer zo. Of dat via een kampioenschap of via de nacompetitie gaat maakt mij niet uit. Vorig seizoen ging het niet goed en speelde ik zelf helaas ook weinig om dat ik met blessureleed had te maken. Gelukkig had ik het druk genoeg met andere dingen binnen de club. Zo ben ik ook onderdeel van het bestuur en vervul in daarin de rol van wedstrijdsecretaris. Ik voel me er betrokken en erg thuis want het is een hechte en fijne dorpsclub. Ongeacht onze uitslagen van afgelopen seizoen komen er altijd wel supporters kijken en het maakt niet uit of het uit of thuis is”.

Mol hoopt dat hij dit seizoen fit kan beginnen en eindigen en dan het liefst met promotie. Of dat realistisch is? “Ik heb na mijn blessure nooit meer mijn oude niveau kunnen halen en daar baal ik van. We gaan er met zijn allen voor en hopen op een mooi seizoen met een heel goed eindresultaat”.

Door: 18DorpenKrant/Gerry Grave

Foto: Klaas Veldhuis