Mark Eppinga verlengt bij NKVV

Voetbalvereniging NKVV eindigt vlak voor het verstrijken van het bijzondere jaar 2020, toch met een leuke mededeling. Het contract met hoofdtrainer Mark Eppinga is opnieuw verlengt met een jaar. De 49-jarige Eppinga, geboren Amsterdammer, is woonachtig in en op Elim en gaat voor zijn derde seizoen bij de zaterdag 5e klasser uit Dalerpeel. Afgelopen week kwamen de bestuursleden, spelersgroep en de trainer er na, grotendeels digitaal, overleg al snel uit.

Voorzitter Bennie Pol: “Het is voor Mark een meer dan bijzondere tijd als trainer. Hij is bijna twee seizoenen in dienst bij onze club, maar heeft nog geen seizoen kunnen afmaken. Corona gunde ons allemaal geen volledige competitie en zodoende kon ook onze trainer zijn kunde niet volop laten zien.”

De spelersgroep staat volledig achter de bestuurlijke beslissing. Unaniem werd er vóór een verlenging gestemd. De trainer is blij met het in hem gestelde vertrouwen.

“Elke trainer wil graag weer aan de slag. Dat geldt zeker ook voor mij. Samen met mijn assistent Henk van der Weide trainen we onder de aanwezige maatregelen wel door, maar je werkt niet naar een resultaat. Geen wedstrijden betekend ook geen echte scherpte en beleving”, aldus Eppinga.

Hij voelt zich welkom en thuis binnen de vereniging en mist vooral de wedstrijden, de gezelligheid en de zaterdagen gevuld met alle voetbalzaken.

Mark vervolgt: “Ik ben echt trots op de niet aflatende opkomst van de hele groep, maar het trainen in deze coronatijd is gewoon niet compleet. Daarom ben ik blij dat ik opnieuw de kans krijg om het alsnog te laten zien. Hopelijk zo snel mogelijk weer, zonder al die maatregelen.”

Dinsdagavond 29 december 2020 ondertekende Eppinga zijn vernieuwde contract onder toeziend oog van voorzitter Bennie Pol. Nu maar hopen dat we zo gauw mogelijk weer verder kunnen met deze geweldige sport.
Gezondheid is echt het allerbelangrijkste, de nummer één. Maar voetbal staat zeker in de top twee.

Mark Eppinga en Bennie Pol bekrachtigen de contractverlenging.