Spaar NKVV gezond

Vanaf zondag 5 september 2021 kunnen klanten bij PLUS Huisman Elim en PLUS Assen in Dalen sparen voor NKVV. Als Meest Verantwoorde Supermarkt vindt PLUS dat men altijd moet klaarstaan voor de eigen buurt. Met deze spaaractie gaan ze clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. In totaal doen bijna 6200 clubs en verenigingen mee aan de spaaractie verdeeld over 268 winkels van PLUS. Het sponsorbedrag dat men gaat verdelen is ruim 3,2 miljoen euro.

Vanaf 5 september kunnen klanten sponsorpunten sparen voor Voetbalvereniging NKVV. Hoe meer sponsorpunten een club ontvangt, hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten van PLUS bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een ledenactiviteit.

Zo spaar je mee…

  • Vanaf zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten bij PLUS Huisman Elim en PLUS Assen Dalen.
  • Kras de code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar www.plus.nl/sponsorpunten. Via de site typ je de naam NKVV (niet hoofdletter gevoelig) in de zoekbalk. Voer de unieke code in en activeer.
  • Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt de sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.
  • Hoe meer punten je spaart, hoe meer euro`s dat oplevert voor de kas van NKVV.

Namens NKVV alvast hartelijk bedankt voor de gespaarde punten.