Huldiging tijdens ledenvergadering

Een jaarvergadering zonder coroniale beperkingen. Wel zo leuk!

De voorzitter sprak in zijn opening gelijk zijn dank uit naar de aanwezige jeugd.

“De jeugd heeft de toekomst. En daarom doet het ons als bestuur deugd dat we vanavond ook een aantal jeugdleden te gast hebben,” aldus Bennie Pol. “Wie weet zitten jullie over een aantal jaren aan deze kant van de tafel.”

Met een groeiend aantal aanwezigen wordt het belang van een dergelijke ledenvergadering nog maar eens onderstreept.

Alle zaken die NKVV gerelateerd zijn, kwamen deze avond voorbij. Van onderhoud sportpark, het jubileumjaar 2023, de klussenploeg, kantinezaken en de huidige economische situatie.

Meer dan 25 jaar…

Speciale aandacht was er voor Eddie van der Weide. Hij nam, na meer dan 25 jaar zitting in het NKVV bestuur, afscheid.

Hij zal zich zeker niet afzonderen van de club en waar nodig zeker bijspringen als het om raad en advies gaat. Maar een politieke carrière heeft momenteel zijn voorkeur.

Eddie vd Weide. Meer dan 25 jaar bestuurslid!

“Ik heb me altijd met veel plezier en toewijding gegeven aan NKVV. Door de jaren heen heb ik heel wat kennis opgedaan omtrent het besturen van een vereniging. Die kunde wil ik uiteraard graag doorgeven aan mijn opvolgers. Daarom ben ik op de achtergrond zeker bereid om vragen te beantwoorden en kennis te delen die mijn cluppie verder kunnen helpen,” aldus van der Weide.

De voorzitter bedankte hem hartelijk voor zijn toewijding en beloofde hem dat binnen het bestuur een passend afscheid zal worden geregeld.

Van der Weide ontving in september vorig jaar al de Gouden Waarderingsspeld namens de KNVB.

25 jaar NKVV lid…

Daarnaast mocht het bestuur drie leden huldigen die ook een lange staat van dienst hebben bij NKVV.

Ilse Hilbink is al 25 jaar verbonden aan de club. Jaren als voetballer en in het verleden ook als trainer en leider van de kabouters.

Ook Ramon Olde viel deze eer ten beurt. Olde is al 25 jaar spelend lid van de vereniging.

Beide personen waren door vakantie niet aanwezig, maar zullen de bijpassende oorkonde thuis ontvangen.

Wie wel aanwezig was, was Arnold van Houten. Ook hij is al 25 jaar lid van de club. Als toenmalige handbalkeeper uit Emmen overgekomen naar het prachtige Dalerpeel. Heel wat jaren heeft hij als sluitpost het doel verdedigd. Momenteel is hij, samen met zijn eega, nog actief als bar vrijwilliger. Een minstens zo belangrijke functie.

Van Houten ontving van de voorzitter de oorkonde en een bos bloemen. Geblesseerd of niet, ook deze wist van Houten feilloos te vangen.

Arnold van Houten. Al 25 jaar lid van NKVV!

Na de vergadering werden alle aanwezigen bedankt, was de bar geopend en kunnen we verder met het belangrijkste onderdeel. Daar waar het een voetbalclub om gaat.

Voetballen…